Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Helsingborg, Oceanhamnen
Vågbrytargränd 11
7 300 000 kr
Avgift: 5 574 kr
inkl. värme och kallvatten. Kostnad för varmvatten och hushållsel tillkommer efter förbrukning.
Boarea: 101 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 3 av 6
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

En av få - på första parkett mot sundet! Rymlig 3:a med balkong i perfekt västerläge.

Unikt tillfälle att förvärva denna rymliga 3:a om hela 101 stilrena kvadratmeter, belägen på första raden med en helt fantastisk utsikt över sundet och hamninloppet. Här bor man i en nyproducerad (2021) och välplanerad våning med två sovrum, både badrum och separat gästtoalett samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Det mest slående med bostaden är den omedelbara närheten till havet, vilket gör att det nästan känns som att man är på en båt.
Via föreningen har man här också tillgång till en lummig innergård med odlingslådor och sittmöbler, en gemensam takterrass, bilpool samt en kombinerad föreningslokal/övernattningslägenhet.
Utsikten, närheten till havet, en ny spännande stadsdel med miljöprofil, badrocksavstånd till salta dopp och med caféer, restauranger och hela citys utbud på promenadavstånd gör att detta verkligen är ett boende som andas livskvalitét.
Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Niklas Nordh
0707-57 50 91 niklas.nordh@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Ljus och välkomnande hall med svart klinkergolv som sedan övergår i en vitpigmenterad ekparkett. Genomgående vita väggar i hela bostaden. I hallen finns även goda avhängningsmöjligheter i form av en både snygg och praktisk skjutdörrsgarderob med spegelglas.

Vardagsrum:

Ljust och luftigt vardagsrum med två stora fönster mot sundet. Gott om plats för såväl större soffa som annat möblemang.

Kök:

Stilrent kök från Vedum med grå luckor och vitt kakel ovan en svart bänkskiva. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, spishäll, fläkt, inbyggnadsugn och mikro i högskåp samt hel kyl & frys i rostfritt. Samtliga vitvaror från Siemens. Från matplatsen nås även den härliga balkongen i perfekt västerläge mot sundet. Härifrån kan man både roa sig med att följa båttrafiken på sundet, njuta av det rogivande vågskalpet och inte minst den vackra solnedgången.

Sovrum 1:

Rymligt "master bedroom" med parkettgolv, tre garderober och egen klädkammare. Även från detta rum kan ni njuta av utsikten över hamninloppet och sundet.

Sovrum 2:

Bostadens andra sovrum lämpar sig utmärkt som exempelvis barnrum, gästrum eller hemmakontor. Lika fin utsikt som från det andra sovrummet.

Badrum:

Modernt, helkaklat badrum i gråa toner. Utrustad med dusch, handfat med kommod, vägghängd vakuumtoalett, handdukstork, skön golvvärme samt en tvättavdelning med tvättbänk, tvättmaskin, torktumlare och förvaringsskåp.

Gäst-wc:

Gästtoaletten går i samma gråa nyans som badrummet, och även här finns en vägghängd vakuumtoalett samt en vask.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

1-1202

Andel i årsavgift:

2.5779 %

Andel i förening:

2.5779 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2021

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Energideklaration:

Energiklass: C
Primärenergital: 70 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2021-06-22

Övriga Byggnader

Till lägenheten hör ett källarförråd.
Gemensam innergård och takterrass.
Föreningslokal/övernattningslägenhet.
Garage under huset (sep. kö)

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

2st

Elkostnad:

1 500 kr/år

VA:

750 kr/år

Total driftkostnad:

2 250 kr/år

Förening

Namn:

Brf Oceanateljén

Organisationsnummer:

769635-7941

Allmänt om föreningen:

Brf Oceanateljén är en s k äkta bostadsrättsförening som består av 48 lägenheter (varav 4 bokaler) och 3 lokaler (uthyrning).

Parkering/garage:

Garage under huset med 26 platser, varav en är avsedd till bilpoolsbilen. Kostnaden för garageplats är 1479kr/mån + 200kr/mån för elbil. För alla medlemmar i föreningen kommer det under de 5 första åren ingå ett medlemskap i bilpoolen. Vid nyttjande av poolbil tillkommer en avgift som betalas av nyttjaren.

Bredband/TV:

Fastigheten är ansluten till stadsnätet. Bostadsrättshavaren tecknar eget abonnemang. I lägenheten finns inte mindre än 12 nätverksuttag.

Gårdsplats:

Innergården delas med grannföreningen och innehåller gräsytor, sitmöbler, planteringar och odlingslådor.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.