Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Helsingborg, Miatorp
Kristinelundsgatan 11
995 000 kr som utgångspris
Avgift: 3 502 kr
inkl. värme, vatten och sophantering. (Tillkommer 550 kr/mån för balkonginglasningen).
Boarea: 49 m2
areakälla: säljarens information
Rum: 1
Våning: 3 av 3
Hiss: Ja Hiss från markplan.
Balkong: Ja
 

Fräsch och rymlig 1:a med stor inglasad balkong på högt, fritt läge!

Tillfälle att förvärva områdets kanske finaste etta, på ett av områdets absolut bästa lägen!
Högst upp i huset, med hiss från markplan, hittar vi denna otroligt fina etta som nyligen genomgått en omfattande renovering med stilrena och noga utvalda material. Här kan du bl.a. njuta av ett nyare kök, stambytt badrum, genomgående vitpigmenterat parkettgolv, gott om förvaring och en stor härlig inglasad balkong i fritt läge med utsikt över grönområde.
Här bor du i en välskött HSB-förening, och i ett lugnt område med närhet till det mesta så som grönområden, livsmedelsbutiker, restauranger, idrottsanläggningar, busshållplats, tågstation m.m. Dessutom cykelavstånd till både pittoreska Råå och till Helsingborg centrum.
Måste upplevas på plats - varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Niklas Nordh
0707-57 50 91 niklas.nordh@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Vi tar bekvämt hissen upp till tredje våningen och gör entré till en ljus och välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter.

Kök:

Stilrent och påkostat kök med vita luckor och stora mörka kakelplattor ovan en snygg bänkskiva med det klassiska Bernadottemönstret virrvarr. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, diskmaskin och kyl/frys. Här finns också två inbyggda garderober, samt plats för ett större matbord.

Rum:

Rymligt rum i harmoniska färger, med plats för såväl större säng som soffmöblemang. Även här finns gott om förvaring i form av både två inbyggda garderober och en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar.
Härifrån tar vi oss också ut till den stora inglasade balkongen i fritt, insynsskyddat läge med fin utsikt över omgivningarna. Gott om plats för både loungemöbler och bord m.m.

Badrum:

Fräscht badrum i gråa nyanser som renoverades i samband med föreningens stambyte 2014. Här finns dusch, vägghängd wc, spegelskåp med belysning, handdukstork samt ny tvättmaskin.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

112

Lägenhetsnummer register:

1302

Andel i årsavgift:

0.65702 %

Andel i förening:

0.65702 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

1963

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Energideklaration:

Utförd
Datum: 2021-02-28

Övriga Byggnader

Vindsförråd.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

1st

Kommentar:

Kostnad för hushållsel tillkommer.

Förening

Namn:

HSB BRF Melonen i Helsingborg

Organisationsnummer:

743000-1102

Allmänt om föreningen:

Föreningen äger fastigheten Melonen 11 i vilken man upplåter bostadsrättslägenheter, lokaler, garage och parkeringsplatser. Fastigheten är belägen i Helsingborg med adress Planteringsvägen 100, 102, 104 och 106 samt Kristinelundsgatan 9, 11, 13 och 15.

Inflyttning skedde under åren 1963-64. Föreningen har 116 bostadsrättslägenheter, 12 lokaler, 34 bilgarage, 4 mopedgarage och 52 parkeringsplatser. Dessutom finns styrelselokal, vicevärdsexpedition, föreningslokal och gästlägenhet. Bostadsrättslägenheterna är fördelat enligt följande: 18 st 1 rok, 52 st 2 rok, 39 st 3 rok samt 7 st 4 rok.
Medlemmarna disponerar gemensamt en gästlägenhet (totalrenoverad 2017), föreningslokal och styrelselokal. Det finns även tre tvättstugor, cykel- och badrumsförråd, grovsoprum och soprum med full källsortering. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar, föreningen har även tecknat bostadsrättstillägg. Ekonomisk och teknisk förvaltning sköts av HSB. Föreningen accepterar inte juridiska personer som medlemmar.

Parkering/garage:

34 garageplatser och 52 parkeringsplatser (kössystem). Det finns även 3 gästparkeringar.

Bredband/TV:

ComHem.

Renoveringar:

Utförda renoveringar;
1991 - installation av hissar
2007 - lagt nytt tak
2010/11 - installerat passagesystem och postboxar
2012 - renovering av tvättstugor
2013 - installation av säkerhetsdörrar
2014 - stambyte inkl badrumsrenovering slutfört
2015/16 - ny stensatt uteplats på gården
2017 - byte av fastighetens låssystem
2019/20 - utbyggnad och inglasning av balkongerna.

Övrigt:

Se föreningens årsredovisning för mer information.

Omgivning

Allmänt om området:

Miatorp är en stadsdel i södra Helsingborg, belägen mellan Planteringen och Råå, huvudsakligen bestående av villor från 20-talet och framåt. I Miatorp finns ett vandrarhem, ungefär 2 km söder om Helsingborgs centrum och även bageri, pizzeria och man har nära till flera stora mataffärer. Bebyggelsen i Miatorp består till största delen av villor och flerbostadshus. I stadsdelen finns ett flertal grönområden och öppna platser. Rester av den gamla tallplanteringen från 1800-talets början finns kvar i form av Triangelskogen i norr och Tallskogen i söder. Dessa sammanbinds genom vandringsleden Tallskogsleden, som löper från Råå i söder till stadsdelen Raus plantering strax norr om Miatorp. I området finns bl.a. Lussebäckens förskola och skolor finns i närheten både på Råå och på Högasten.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.