Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Helsingborg, Dalhem
Dalhemsvägen 21A
995 000 kr som utgångspris
Avgift: 5 181 kr
Inkl värme, vatten, kabel-tv, IP-telefoni, internet, parkering (2 parkeringskort ingår) och bostadsrättstillägg. Obligatorisk tillägg för balkongutbyggnad och inglasning om 390 kr/mån tillkommer.
Boarea: 63 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 2 av 2
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Stilren topprenoverad 2:a med inglasad balkong i perfekt solläge!

Välkommen till denna nyrenoverade och kvadratsmarta gavel 2:a med inglasad balkong i fint läge! Bostaden erbjuder en hall med fina förvaringsmöjligheter, kök med plats för matbord, vardagsrum med plats för både soffgrupp och tv-möblemang samt utgång till den inglasade balkongen i perfekt insynsskyddat läge, ett rogivande sovrum samt badrum med badkar - allt i bästa skick! Praktiskt nog finns ett rymligt förråd på samma våningsplan. I HSB Brf Kjellstorp bor du i en välskött förening med närhet till grönområden, lekparker, skolor, allmänna kommunikationsmedel samt livsmedelsbutiker.
På Dalhemsvägen 21A är det bara att flytta rakt in.
Varmt välkommen att boka din visning till en av områdets absolut finaste lägenhet!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Emil Antolovic
0708-88 76 55 emil.antolovic@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

En ljus och rymlig hall med goda avhägningsmöjligheter välkomnar dig till Dalhemnsvägen 21A. Innanför dörren till höger finns en rymlig garderob med frostade skjutdörrar. På golvet ligger en vacker blank klinkers vilken löper vidare genom köket och tillsammans med infällda takspotlights sätter hallen tonen för resten av bostadens höga standard.

Kök med matplats:

Det stilrena köket har vita högblanka luckor vilket smakfullt kompletteras av en bänkskiva i grå ton. Köket bjuder på gott om både skåp för förvaring och fina arbetsytor. Matplatsen vid fönster med utsikt över gården skänker härlig matro. Den maskinella utrustningen består av kyl & frys, diskmaskin, spishäll, ugn och inbyggd mikro.

Sovrum:

Lägenhetens sovrum ligger i anslutning till det fina köket. Sovrummet är fridfullt, lättmöblerat och har bra plats för dubbelsäng, nattduksbord och en garderobslösning. Väggarna är vitmålade och på golvet vilar ett snyggt laminatgolv.

Vardagsrum med balkong:

Vidare in i lägenheten möter du ett luftigt och rymligt vardagsrum. Här ryms med lätthet en större soffgrupp och tillhörande möblemang. Väggarna av fräscht vitmålande. Från vardagsrummet når du den underbara balkongen. Här kan du ostört njuta av sköna soltimmar i lugn och ro. Liksom i vardagsrummet och sovrummet ligger även här det stilfulla laminatgolvet.

Badrum:

Det helkaklade badrummet går i sobert vitt och grått och är utrustat med ett lyxigt spabadkar, wc, kommod, spegelskåp och förvaringsskåp samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Ett fönster skänker fint ljus till badrummet.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

0101

Lägenhetsnummer register:

1102

Andel i årsavgift:

0.27618 %

Andel i förening:

0.27618 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

1971

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Energideklaration:

Energiklass: F
Utförd
Datum: 2019-04-29

Övriga Byggnader

Rymligt förråd direkt utanför lägenheten
Kvarterslokal
Övernattningslägenhet
Tvättstugor

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

4st

Kommentar:

Hushållsel tillkommer

Förening

Namn:

HSB BRF Kjellstorp i Helsingborg

Organisationsnummer:

743000-3181

Allmänt om föreningen:

Här bor du i en välskött och aktiv förening med en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Under nästa år, 2021, har föreningen planerat att påbörja ett stambyte inklusive badrumsrenovering. Via föreningen har du tillgång till parkering, tvättstugor, gym, övernattningslägenhet, trevliga innergårdar och lekplatser. Även garageplats finns att hyra (separat kö).

HSB Brf Kjellstorp äger fastigheterna Ernst 1-2 samt Erling 2, i vilka
man upplåter lägenheter och lokaler. Fastigheterna ligger i Helsingborg med adress: Dalhemsvägen
17 A-D, 19 A-C - 41 A-C, 43 A-D samt 45 A-C - 61 A-C. Inflyttning skedde under år 1971.
Föreningen har 338 bostadsrättslägenheter med en totalyta om 23 818 kvm och hyresrättslokaler om
totalt 719 kvm. Föreningen har även 158 garage.
Bostadslägenheterna är fördelade enligt följande:
1 Rum och kök: 54 st
2 Rum och kök: 114 st
3 Rum och kök: 134 st
4 Rum och kök: 36 st
Byggnaderna har varit fullvärdesförsäkrade hos Folksam. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.

Besök gärna föreningshemsida http://www.hsbkjellstorp.se

Tvättstugor Föreningen har 10 st. tvättstugor varav 1 st. är anpassade för grovtvätt, denna finns i kvarterslokalens källare.
Övriga tvättstugor finns: 1 st. i kvarterslokalen markplan, denna är handikappanpassad 4 st. i källaren på hus 23 4 st. i källaren på hus 51

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Det finns gott om parkeringsplatser samt 158 garage. 2 parkeringstillstånd för att parkera på de parkeringsplatser som föreningen tillhandahåller ingår. Sep. kö till garageplats.

Bredband/TV:

Via Tele2 eller Comhem.

Renoveringar:

Föreningen har senaste åren målat samtliga trapphus, samt byggt ut och glasat in alla balkonger. Ventilationen är även kontrollerad.

Stambyte planeras att påbörjas under 2021.

Pantsättningsavgift:

424 kr betalas av köparen

Övrigt:

Det finns träningsrum, bastu, och festlokal.

Omgivning

Allmänt om området:

Dalhem är en stadsdel i nordöstra Helsingborg. Bostadsområdet i Dalhem avgränsas i sydväst av Drottningshögsvägen, i söder av Vasatorpsvägen, i öster av Österleden och i nordväst av E4:an. Bebyggelsen i området domineras av miljonprogramsområdet som byggdes ut i början av 1970-talet. Denna är trots detta väldigt varierad då man valde att använda sig av flera olika byggherrar och upplåtelseformer.

Den äldre bebyggelse som finns i området är mestadels belägen i nordväst, dels i form av Berga villaområde, med hus från 1920-talet och framåt, dels längs Brohultsvägen, som har sitt ursprung i en gammal landsväg, där ett antal gatehus finns utspridda längs gatans sträckning. I övrigt är den enda äldre bebyggelse som finns bevarad Dalhemsgården, belägen strax söder om Dalhems centrum och en mindre gård i sydost, där gamla Filborna by tidigare legat. Nära den äldre bebyggelsen i norr hittar man även villaområdena från miljonprogramsutbyggnaden: vid Silvåkragatan, längs säckgator strålande ut från Brohultsvägen och Dalhemsvägens norra del. Dessa består mestadels av 1½-plansvillor, men även en del radhus och kedjehus.

Stadsdelens södra delar består nästan uteslutande av flerbostadshus, varav de flesta består av låghus i två våningar. I sydväst och sydost är tvåvåningshusen tätt placerade med endast ett fåtal gröna platser. Husen har flacka sadeltak och var tidigare utförda i gult tegel, med fasaderna har sedan täckts med ljusgulmålad puts. Norr om Dalhems Centrum finns fyra höghus i tio våningar. Dalhemsvägen och Annerovägen bildar huvudgator genom området, men är något nedsänkta från marknivån för att underlätta för korsande gång- och cykelvägar. Dalhemsskolan är stadsdelens grundskola.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.