Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Helsingborg, Centrum
Kullagatan 44
6 500 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 8 794 kr
Boarea: 225 m2
areakälla: säljarens information
Rum: 6
Våning: 1 av 4
Hiss: Ja
Uteplats: Ja
 

Unik våning i hjärtat av Helsingborg!

Välkomna till Kullagatan 44 och denna helt unika våning med egen ingång från Kulla gågata. Våningen, som har anor från 1800-talet, var från början en del av ett sädesmagasin, och har på senare tid även fungerat som vinförvaring och kontor. Sedan 2013 är den dock ombyggd till en fantastiskt häftig bostad om hela 225 kvm fördelat på två plan. Här samsas charmiga originaldetaljer så som träbjälkar, stenmur m.m. med moderna bekvämligheter så som nyare kök och badrum.

Den vackra byggnaden på Kullagatan 44 är en del av stadens rika kulturarv. Byggnaden byggdes på 1850-talet av konsul Olsson och utgjorde från från början konsulns privata hem och sädesmagasin. Stora delar av innandömet av byggnaden har blivit utbytt med tiden, men planlösningen är fortfarande densamma som under konsulns tid och originalbalkarna syns fortfarande i stora delar av magasindelen av byggnaden. Med sin vackra tegelfasad, tjocka väggar och bevarade detaljer utgör byggnaden idag en vacker och spännande boendemiljö. Till fastigheten hör även en fin innergård som föreningens medlemmar fritt disponerar.

Kullagatan, som faktiskt är Sveriges äldsta gågata, är en l gata i hjärtat av Helsingborg, fylld med vibrerande energi och oändliga möjligheter. Det är en plats där historia möter modernitet, med fantastisk arkitektur som visar upp stadens rika kulturarv. Gatan är omgiven av pittoreska kaféer, eleganta butiker och färgglada boutiquer, vilket skapar en internationell atmosfär som lockar besökare från hela världen.

Detta är verkligen en unik bostad, som bör upplevas på plats - varmt välkomna på visning!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

6

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.