Helsingborg, Centrum
Möllegränden 9B
2 450 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 063 kr
inkl värme, va.
Boarea: 68 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 2 av 2
Hiss: Nej
 

Centrums coolaste tvåa!

På ett mysigt läge i centrum med restauranger och butiker runt hörnet ligger denna unika lägenhet. Unikt boende i gårdshus om två plan med egen ingång. Bostaden har under det senaste året totalrenoverats med fina, exklusiva materialval. Lägenheten har mycket ljus och rymd med sin fina takhöjd, det genomgående ljuset och de stora fönsterna ut mot Bruksgatan. På entréplan finns de sociala ytorna som kök och vardagsrum en trappa upp finns ett ljust fint sovrum. Bo med gångavstånd till restauranger, caféer, affärer, knutpunkten och Helsingborgs fina sandstrand.
Välkommen att boka tid för visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Alexandra Dukic
0737-45 37 02 alexandra.dukic@vaningen.se

Visningar.

Torsdag 30 Juni
18:00 - 19:00
Välkommen att boka en tid via bokningsknappen på vår hemsida!
Anmäl mig
Lördag 2 Juli
13:00 - 14:00
Välkommen att boka en tid via bokningsknappen på vår hemsida!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Välkomna in! Vi möts av en ljus och trevlig hall med gott om avhängningsmöjligheter i form av garderober. Under våra fötter vilar snyggt trägolv från Bjelin som är genomgående för hela lägenheten, vita väggar och spotlights.

Vardagsrum:

Fint, ljust vardagsrum med högt i tak och för att höja mysfaktorn ytterligare erbjuds här synliga bjälkar. Vardagsrummet är generöst och här får du enkelt plats med både soffgrupp och kontorshörna. Nuvarande ägare har dessutom inrett utrymmet under trappan med förvaringsskåp för att maximera utrymmet.

Kök:

Vidare till det det smakfullt renoverade köket från 2021. Köksinredningen består av gråa luckor, ljus kompositsten bänkskiva och stänkskydd.
Ett välplanerat kök med gott om förvaring och arbetsyta. Kyl, frys och diskmaskin är integrerade för att ge köket ett enhetligt utseende. Den maskinella utrustningen är av god kvalitet och består av ugn, spishäll, inbyggd mikro, diskmaskin, kyl/frys och fläkt.
Här finns även plats för matbord med rum för fyra till sex personer runt bordet.

Badrum:

Lyxigt, helkaklat badrum i en varm och behaglig gråbeige ton. Badrummet är inrett med förvaringsskåp från kvik, kombitvättmaskin med arbetsbänk ovanför även denna i tålig kompositsten. Vidare är badrummet utrustat med en rejäl duschhörna med snygga svarta detaljer, wc, kommod från haven, spegel och sist men inte minst, golvvärme!

Sovrum:

En trappa upp finner vi det otroligt mysiga sovloftet som delvis är öppet ner mot vardagsrummet. Rummet är väldigt ljust och fint med takfönster. Utrymmet är stort och du kan enkelt få plats med både dubbelsäng och garderober om så önskas. Här finns även mindre "walk in closet".

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Tillträde enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

10

Andel i årsavgift:

0.7686 %

Andel i förening:

0.7686 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerfamiljsbostad

Energideklaration:

Utförd

Driftskostnader

Kommentar:

Hushållsel tillkommer.

Förening

Namn:

BRF Mariatorget Helsingborg

Organisationsnummer:

769615-6921

Allmänt om föreningen:

Föreningen äger fastigheten Tor 36 i Helsingborg med 115 lägenheter och 26 lokaler. Byggnaderna är uppförda under perioden 1870-talet till 1984.
Fastighetens adresser är Södra Kyrkgatan 10, 12, 20, 22 och 24. Södra Storgatan 6 och 8. Möllegränden 9, 13, 15, 17, 19 och 21. Bruksgatan 1, 3, 5, 9 och 11.
Föreningen äger lokalerna via en ekonomisk förening då man valt att göra en tredimensionell fastighetsbildning.
Gemensam tvättstuga finns samt cykelskjul på gården.

För mer info se föreningens egen hemsida; www.mariatorget.org

Parkering/garage:

Garageplatser finns att hyra i närliggande parkeringshus.

Bredband/TV:

ComHem.

Omgivning

Allmänt om området:

Lev ett underbart cityliv med omedelbar tillgång till stans shopping, restauranger, fik, uteliv och det rika kulturlivet. En promenad bort har vi stranden och strandpromenaden som lockar och flera parker finns i närheten. På ett par kvarters avstånd når du också den äldsta delen av Helsingborg med Mariakyrkan uppförd på 1100-talet och i vars närområde du finner ett rikligt utbud med pittoreska restauranger. Inom ett kort promenadavstånd finns också bibliotek, sjukhus samt stadens hela utbud av butiker, varuhus och näringsställen. Närheten till Öresund och havet som erbjuds gör att centrum är ett attraktivt område i staden, då även en stor del av Helsingborgs mer centrala stränder och badplatser finns i anknytning till stadsdelen. Den förra bangården som förhindrade kontakten mellan stadsdelen och vattnet är numera en populär gräsyta vid namn Gröningen, populär under somrarna för solbadning och utomhusaktiveter.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.