Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Helsingborg, Centrum Norr
Drottninggatan 144
3 695 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 795 kr
Inkl. värme/VA och kabel-TV
Boarea: 92 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 1 av 3
Hiss: Nej
 

Intill sundet med vidunderlig utsikt!

Varmt välkommen till denna vackra våning med takhöjd, stuckatur och Öresund inpå knutten. Här på första plan når vi en riktigt häftig lägenhet med bländande utsikt över sundet. Sköna ytor, trivsam storlek på rummen och härlig bakgård för social samvaro - hjärtligt välkommen att boka din privata visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Carl Brangmo
0737-45 37 04 carl.brangmo@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Planlösningen fördelas enligt följande:

Vi parkerar bilen på baksidan och tar ingången via uteplatsen på föreningens baksida. Genom hallen har vi bra avlastningsytor för det mesta av ytterkläder.

Vidare in öppnar lägenheten upp sig. Sovrummen ligger på lugnt läge mot norr. Master bedroom går i ljusa färger med trevlig takhöjd, bevarad stuckatur och ordentlig garderob som sväljer både vackra klänningar och strama kostymer.

Det mindre sovrummet går även det i ljusa färger och har utgång till den stora uteplatsen som enbart denna lägenhet har access till. Här kan man både leka och ha roligt eller arrangera trevliga grillkvällar.

Genomgående 3-stavs parkettgolv ligger i rummen samt ljust klinkergolv i hallen. Ljusa kulörer på tapeter och väggar skänker en fräsch känsla av rymd i bostaden.

Kök och matplats är stort och rymligt, god arbetsyta inbjuder till social samvaro för vänner och familj. Balkongen ligger i fantastiskt solläge och inbjuder till många vackra solnedgångar över sundet.

Vardagsrummet ligger härintill, stort och inbjudande med plats för den stora tv-soffan. Genomgående för bostaden är den trevliga takhöjden, bevarad stuckatur samt den trevliga utsikten från flertalet rum där man kan få en skymt av den danska sidan.

Kök:

Härligt ljust och rymligt kök med stommar och luckor från IKEA.
Kyl & frys från Samsung (2014)

Badrum:

Fräscht kakel / klinker med duschväggar. Kombinerad tvätt/torktumlare samt arbetsyta för tvätten.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.