Visningar. Boka tid här
Landskrona, Härslöv
Länsmannavägen
2 695 000 kr
Avgift: 5 897 kr
Boarea: 117 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 4
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Flexibelt 1½-plans hus i populära Härslöv

På naturskönt läge i lugna Härslöv finner vi detta välplanerade parhus om 117 kvm. Här välkomnas vi av en inbjudande entré med möjlighet till generöst med avhängning. I anslutning härtill finner vi det välutrustade köket i vitt och svart, med ytor stora nog att ha ett matbord. Det rymliga vardagsrummet ger möjlighet till flexibel möblering, här kan du njuta med familj och vänner, öppna upp de generösa glaspartierna och gör inne till ute! Uteplatsen i soligt västerläge och den väl tilltagna trädgården som sträcker sig runt huset gör det lätt att trivas, lägg därtill härlig utsikt, så har du hittat en pärla!
Rymligt badrum med dusch, separat tvättstuga samt förråd under trappan gör att ytorna utnyttjas maximalt!

På ovanvåningen finner vi den privata delen med 3 bra sovrum, där vi i master bedroom har ytor för en läshörna eller skrivbord. Även här finner vi ett badrum med dusch. Mycket takfönster på ovanvåning ger härligt ljusinsläpp och förlänger dagarna. Bilen ställer du bekvämt på avsedd plats, föredrar du en carport går det enkelt att välja som ett tillval. Här kan du också välja till ytterligare ett sovrum, vilket ger möjlighet till hela 4 rymliga sovrum i huset, samt ett stort allrum på ovanvåningen. Trädgårdsattiraljer förvarar du i det intilliggande förrådet.
Ett ytterst välplanerat hus för både den lilla och stora familjen!
Härslövs Hills
Bostadsrätter: 28st 3 - 4 rum
I Brf Länsmannen bor du både naturskönt, lugnt och tryggt. Äntligen finns nu möjlighet att förvärva ett nyproducerat bostadsrättshus i populära Härslöv. I mysiga Härslöv finner du stora både grönområden och lekplatser samt magisk utsikt över den skånska slätten! Husen har tagits fram med hänsyn till naturen och byn som helhet och blir på så vis en väldigt naturlig förlängning av den befintliga byn. Här får du nära till friluftsbad, idrottsplats och en välrenommerad grundskola från F-6 finner, som ligger på gångavstånd till husen. Dessutom når man snabbt motorvägen, som smidigt tar dig både norrut och söderut. Landskrona som ligger bara en bit bort, når du enkelt både via cykel och buss. Här trivs du i hus som har hög kvalitet med klassiskt stilrena kök och vacker ekparkett. Runt huset finner du både uteplats och gräsmatta som är omgärdat av en grönskande häck. Välkommen hem till Brf Länsmannen!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

4

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

20

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.