Visningar. Boka tid här
Landskrona, Härslöv
Länsmannavägen
2 545 000 kr
Avgift: 5 897 kr
Boarea: 117 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 4
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Flexibelt 1½-plans hus i populära Härslöv

ETT NYBYGGT HUS ger dig som ägare lägre driftskostnader samtidigt som du också ges möjlighet att söka ett grönt bolån. Ta chansen och teckna dig för ett nytt bostadsrättshus där avgiften dessutom är garanterad det första året efter inflyttning! Vi vill gärna premiera våra första kunder och har därför beslutat oss för att bjuda de 15 första personerna som bokar ett hus på ett speciellt framtaget Grönt Paket. DET GRÖNA PAKETET innehåller solceller och laddbox som kommer att sänka dina elkostnader med ca 7000kwh per år. Paketet kommer att vara valbart för alla våra kunder men ingår kostnadsfritt till de 15 första kunderna som bokar ett hus.

På naturskönt läge i lugna Härslöv finner vi detta välplanerade parhus om 117 kvm. Här välkomnas vi av en inbjudande entré med möjlighet till generöst med avhängning. I anslutning härtill finner vi det välutrustade köket i vitt och svart, med ytor stora nog att ha ett matbord. Det rymliga vardagsrummet ger möjlighet till flexibel möblering, här kan du njuta med familj och vänner, öppna upp de generösa glaspartierna och gör inne till ute! Uteplatsen i soligt västerläge och den väl tilltagna trädgården som sträcker sig runt huset gör det lätt att trivas, lägg därtill härlig utsikt, så har du hittat en pärla!
Rymligt badrum med dusch, separat tvättstuga samt förråd under trappan gör att ytorna utnyttjas maximalt!

På ovanvåningen finner vi den privata delen med 3 bra sovrum, där vi i master bedroom har ytor för en läshörna eller skrivbord. Även här finner vi ett badrum med dusch. Mycket takfönster på ovanvåning ger härligt ljusinsläpp och förlänger dagarna. Bilen ställer du bekvämt på avsedd plats, föredrar du en carport går det enkelt att välja som ett tillval. Här kan du också välja till ytterligare ett sovrum, vilket ger möjlighet till hela 4 rymliga sovrum i huset, samt ett stort allrum på ovanvåningen. Trädgårdsattiraljer förvarar du i det intilliggande förrådet.
Ett ytterst välplanerat hus för både den lilla och stora familjen!

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!
Härslövs Hills
Bostadsrätter: 35st 3 - 4 rum
ETT NYBYGGT HUS ger dig som ägare lägre driftskostnader samtidigt som du också ges möjlighet att söka ett grönt bolån. Vi vill gärna premiera våra första kunder och har därför beslutat oss för att bjuda de femton första personerna som bokar ett hus på ett speciellt framtaget Grönt Paket. DET GRÖNA PAKETET innehåller solceller och laddbox som kommer att sänka dina elkostnader med ca 7000kwh per år. Paketet kommer att vara valbart för alla våra kunder men ingår kostnadsfritt till de femton första kunderna som bokar ett hus. Du har väl inte missat de nyproducerade bostadsrättshusen i populära Härslöv? Här byggs det snart trivsamma hus med hög kvalitet och klassiskt stilrena kök med matchande, vacker ekparkett. Runt husen finns det både uteplats och gräsmatta som är omgärdad av en grönskande häck. Platsen ligger strategiskt bra och via motorvägen tar du dig smidigt både norrut och söderut. Landskrona når du enkelt både via cykel och buss. Husen kommer att byggas på ett sätt så att dom blir en väldigt naturlig förlängning av den befintliga byn som redan idag erbjuder både friluftsbad, idrottsplats och en välrenommerad grundskola från åk F-6. Allt på nära gångavstånd. Välkommen hem till Brf Länsmannen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

4

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.