Visningar. Boka tid här
Kävlinge, Furulund
Kungsgatan
3 195 000 kr
Boarea: 90 m2
Rum: 4
Hiss: Ja
Uteplats: Ja
 

Missa inte säljstarten av dessa sällsynta bostäder!

Ansvarig mäklare.

Nybyggt, Reg. fastighetsmäklare Margareta Meijer
0768-92 41 25 margareta.meijer@vaningen.se
Furulund
Bostadsrätter: 2st 2 - 4 rum
HME Huset 13 AB

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

4

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Omgivning

Allmänt om området:

Furulund är en tätort i Kävlinge kommun med perfekta förutsättningar för dig som har krav på bland annat närhet till goda kommunikationsmöjligheter, närservice, barnomsorg och natur.

Kommunikationen på orten är god med möjlighet för tågpendling från Kävlinge C med regelbundna avgångar till bland annat Lund, Malmö, Landskrona och Helsingborg. Det planeras utbyggnad av Lommabanan vilket kommer medföra att stationsområdet i Furulund byggs om för att skapa förutsättningar för tågtrafiken och för att skapa ny knutpunkt för tåg- och busstrafik. Bilpendling blir smidig tack vare stora vägar i närheten. Körtid till Lund är ca 15 min och till Malmö ca 25 min.

Barnomsorgen i Furulund är bra med flertalet skolor och förskolor. Skolor i området är Ljungenskolan (F-6) och Lackalänga skola (F-6). Förskolor som finns på orten är Lackalänga förskola, Nya Dala förskola och Ljunggårdens förskola. Högstadieskolor finns närmast i Kävlinge och Löddeköpinge.

Furulund erbjuder god närservice med bland annat matbutik och restauranger.

I kommunen finns många vackra naturområden att njuta av. Bland annat finns Lackalängaravinen precis i närheten av Furulund.

Föreningslivet är rikt i området. En rad föreningar är verksamma i Furulund, t.ex. Furulunds IK, Furulunds Scoutkår, Furulunds Skytteförening och Furulunds RC-klubb. Badhus hittar du också i Furulund i form av Vikenbadet. Här har du tillgång till bad och träning.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Hidden
Hidden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.