Objektet är sålt.
Slutpris: 2 295 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Eslöv, Flyinge
Dressyrvägen 8
Boarea: 124.4 m2
areakälla: föreningens information
Biarea: 4 m2
Rum: 5
Hiss: Nej
 

Familjevänliga hem med bostadsrätt i natursköna Flyinge!

I natursköna omgivningar, med Flyinge ängar och Kävlingeån som granne, planerar 1:a villan bostadsrätt att bygga 14 familjevänliga hem med bostadsrätt. Husen byggs som par/radhus i 1,5 plan på totalt 125 kvadrat med 4 sovrum där hela familjen kan trivas. Rymliga trädgårdar och dubbla parkeringsmöjligheter förstärker villakänslan. Ett lugnt och tryggt boende med nyproduktionens alla fördelar och dessutom i en lantlig idyll. Gott om plats att växa upp bland hästhagar och ängar, nära skola och idrottsplats. Perfekt pendlingsavstånd till Lund som ligger endast 13 kilometer bort.

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare, Kontorschef & Partner Anna Ahlström
0703-13 13 40 anna.ahlstrom@vaningen.se
Flyinge 1:a villan - Slutsålt
Bostadsrätter: 14st 5 - 5 rum
Slutspurt i försäljningen! I natursköna omgivningar, med Flyinge ängar och Kävlingeån som granne, kommer 1:a villan bostadsrätt att bygga 14 familjevänliga hem med bostadsrätt. Husen byggs som par/radhus i 1,5 plan på totalt 125 kvadrat med 4 sovrum där hela familjen kan trivas. Rymliga trädgårdar och dubbla parkeringsmöjligheter förstärker villakänslan. Ett lugnt och tryggt boende med nyproduktionens alla fördelar och dessutom i en lantlig idyll. Gott om plats att växa upp bland hästhagar och ängar, nära skola och idrottsplats. Perfekt pendlingsavstånd till Lund som ligger endast 13 kilometer bort. Förnärvarande har vi bara ett hus kvar till salu, hus 2, och fram till och med den 19:e april är detta reserverat av en spekulant. Möjlighet finns att ställa sig i kö på denna reservation så hör av er snabbt vid intresse! Upplåtelseavtal är skrivna på alla övriga hus och nu i april kommer också tillvalsprocessen igång. Planerad inflyttning april-maj 2022. För intresseanmälan av hus kontakta: Anna Ahlström - 0703-131340 - anna.ahlstrom@vaningen.se
1:A villan bostadsrätt
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.