Eslöv, Flyinge
Dressyrvägen 6
2 850 000 kr utgångspris
Avgift: 7 052 kr
inkl dubbla parkeringsmöjligheter. I övrigt kallhyra med egna abonnemang för driftskostnader som avser värme, vatten, hushållsel, sophämtning och bredband.
Boarea: 124.4 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 5
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Nybyggt bekvämt och familjevänligt radhus med bostadsrätt i natursköna Flyinge!

Med ett utav områdets bästa lägen säljer vi nu detta nybyggda radhus i bostadsrättsform. I dessa otroligt natursköna omgivningar, med Flyinge ängar och Kävlingeån som granne bor man barnvänligt och extremt rofyllt med landskapet som daglig tavla utanför. Huset är i 1,5 plan med idag 3 sovrum (med möjlighet till 4) och dubbla badrumsmiljöer. Huset var färdigbyggt och togs över utav byggherren i somras. Utmärkt disponerade kvadratmeter om totalt ca 125 kvm med riktigt fina materialval i grundutförande. Rymliga trädgårdar och dubbla parkeringsmöjligheter på egen uppfart intill huset. Ett riktigt gemytligt område där barnen kan växa upp bland ängar, hästhagar och idrottsplats. Njut bekvämligheten och fördelen med att bo i alldeles nytt och modernt hus! Dessutom perfekt pendlingsavstånd till både Lund och Malmö. Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Kontorschef & Partner Anna Ahlström
0703-13 13 40 anna.ahlstrom@vaningen.se

Visningar.

Söndag 9 April
14:00 - 14:30
Bokad visning - anmäl dig via bokningslänk
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Entré / hall:

Från den trivsamma bullerbygatan tar huset emot via stilren och stensatt framsida. En ytterst generös och välkomnade hall tar emot med praktiskt klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor i en rejält anpassad nisch. Bygg din egen optimala klädförvaring och installera med fördel skjutdörrar.

Kök:

Köket tar emot på vänster hand och är ett modernt och praktiskt arbetskök med stilrena grå köksluckor och lådor. Bänkskivan är ett tillval av ljus komposit som förhöjer den lyxiga känslan. Vitt kakel över arbetsytor lagt i halvförband är snyggt och tidlöst. Diskbänken är praktiskt placerad framför fönstret vilket gör att man kan ha lite koll på barnens lek ute på gatan under diskning.
Maskinutrustningen är genomgående från Siemens och består av kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, ugn och mikro är inbyggt i arbetshöjd samt spishäll och spisfläkt.
Tvåstavs ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum:

Köket mynnar ut till det trevliga kombinerade matrummet och vardagsrummet. Parkettgolvet från köket löper vidare fritt utan trösklar liksom de genomgående vita väggarna. Stort fönsterparti ger fint ljusinsläpp och de dubbla helglasade terrassdörrarna banar vägen ut till trädäcket och den ljuvliga trädgården med de fria viddernas utsikt!

Badrum / tvättstuga:

Ett bättre kombinerat badrum och tvättrum får man leta efter! Här har man inte snålat på utrymmet och fått ihop funktionerna på ett lysande sätt.
Du kommer direkt in i det helkaklade badrummet som erbjuder tvättställ med underkommod och spegel, toalett och ett fint badkar med både bad och duschmöjlighet.
Tvättavdelningen ligger i direkt anslutning men ändå lite separerad i samma utrymme. Här står även värmepannan inne samt extra garderobsförvaring. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Ovanför maskinerna finns en rejäl bänkskiva av vit laminat samt en tvättho för grovrengöring. Praktiskt också med kakel över arbetsytorna. Här kan vikning och sortering av tvätt ske utan problem.
Insynsskyddat och öppningsbart fönster.

Förvaringsutrymme:

Innan vi tar oss upp till andra våningen via den vitlaserade trappan så finns ett mycket funktionellt och separat utrymme utnyttjat under trappan. Kvadratsmarta lösningar är så uppskattat!

Allrum:

Övre plan tar emot med ett rymligt allrum med ett fantastiskt fönster som blir som en levande tavla av trädgårdssidan. Ekparketten från bottenvåningen återkommer på hela det övre planen också tillsammans med vitmålade väggar överallt.

Sovrum 1:

Rakt fram från trappan sätt ligger övervåningens största sovrum. Här finns fint utrymme till både dubbelsäng och någon extra förvaringsmöbel. Superhärligt med dubbla takfönster som ger fantastiskt ljusinsläpp. Här har man återigen varit kvadratsmart och utnyttjat utrymmet fullt ut över trappan och på så sätt skapat extra förvaringsutrymme.

Sovrum 2:

Vägg i vägg med det stora sovrummet ligger storleksmässigt mellanrummet. Ett utmärkt barnrum. Garderobsförvaring finns. Ett takfönster som är vänt åt trädgårdssidan.

Sovrum 3:

Övre planets minsta sovrum är vänt åt framsidan och har också takfönster samt en garderob. Perfekt som barnrum/kontor eller gästrum.

Dusch & toalett:

Att ha två fullutrustade badrumsmiljöer är lyxigt och bekvämt. Övre planet erbjuder en helkaklad toalett med dusch. Takfönster skapar både ljus och vädringsmöjlighet.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.