Vellinge, Falsterbo
Clemensagervägen 3C
4 795 000 kr som utgångspris
Avgift: 4 440 kr
inkl värme, sophämtning och kallvatten. Obligatoriska tillägg för pool (155 kr/månad) samt parkeringsplats (250 kr/månad) tillkommer till avgiften. Föreningen har individuell mätning av el och varmvatten, kostnad för detta tillkommer avgiften.
Boarea: 74 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 1 av 3
Hiss: Ja Hiss från markplan.
Balkong: Ja
 

Elegant trea på ljust hörnläge med exklusiva tillval, njutbar terrass och pool.

På suveränt läge i attraktiva Falsterbo presenterar vi detta guldkantade gavelhem alldeles nära vita sandstränder och en av Nordens bästa golfbanor. Bostaden är bekvämt belägen på första våningen några trappsteg upp och försedd med en generös terrass att njuta sol och umgänge ifrån. Vidare erbjuds en vacker köksinteriör i en behaglig beige ton tillsammans med gedigen kvartskomposit och rejäl köksö i öppen planlösning mot väl tilltagna och underbart ljusa allrumskvadrat. Addera därtill två rymliga sovrum, varav ett med lyxigt inredd walk in closet, och ett stilfullt badrum med välutrustad tvättavdelning. Dessutom finns en matchande gästtoalett och mycket god förvaring i flertalet garderober. Takhöjden är angenäm och samspelar med stora fönsterpartier för ett maximalt ljusinsläpp. Flertalet påkostade tillval bidrar till känslan av tidlös elegans och hög klass, allt i trivsamma Brf Öresundsbrisen med sin fantastiska utemiljö där gemensamt poolområde ackompanjeras av grönska och grillplats. Varmt välkomna att njuta av livets goda i detta synnerligen representativa hem på förnämligt läge!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Michaela Thulin
0760-51 73 77 michaela@vaningen.se

Visningar.

Söndag 2 Oktober
11:00 - 11:30
Anmäl dig via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallmiljön är stilren och inbjudande med exklusiva stora klinkerplattor från Interni kakel. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläderna och optimal förvaring i flertalet garderober. Innerdörrarnas överljus förstärker bostadens ljusa känsla, liksom golvet som efter klinkern genomgående utgörs av vitpigmenterad mattlackad ek i 1-stavsmodell från välrenommerade Kährs.

Toalett:

Invid hallen nås bekvämt hemmets stilfulla gästtoalett, som är helkaklad med sandfärgat kakel och klinker från Konradssons kakel. Här finns spegel med LED-belysning, handfat med vit kommod, infällda dimbara takspotlights samt wc.

Sovrum:

På höger hand är huvudsovrummet placerat, signerat volym och härligt ljusinsläpp från fönster i par som även bjuder in den stillsamma utsikten över naturen. Här inryms med lätthet både dubbelsäng och tillhörande möblemang, och som ytterligare bonus finns en lyxigt inredd walk in closet med bland annat mjuk heltäckningsmatta, perfekt för förvaring av säsongernas allehanda plagg. Utöver det finns här en Marbodalgarderob för ytterligare förvaring.

Sovrum:

Näst på tur står ytterligare ett sovrum av god storlek. Dubbelsängen får plats även här men i dagsläget är rummet inrett med en platsbyggd arbetsplats som smidigt fälls ut till en dubbelsäng för långväga gäster. Denna specialbyggda möbel kan köpas separat för den slutliga köpare som önskar det.

Badrum:

Mycket stilfullt badrum kaklat i matchande utförande såsom på gästtoaletten, med vackert sandfärgat klinkergolv och kakel. Badrummet är välutrustat med badkar, golvplatta med infälld golvbrunn, spegelskåp med ledbelysning, handfat med black oak badrumskommod, wc, elektrisk handdukstork, infällda dimbara takspotlights och skön golvvärme. Vidare finns även en praktisk tvättavdelning med vit laminatbänk från Marbodal samt tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Vardagsrum:

Rakt fram inviterar otroligt luftiga och ljusa sällskapsytor där flertalet fönster från golv till tak släpper in rikligt med ljus, ackompanjerat av ljusbringande terrassdörr ut mot det stora trädäcket utanför. Här ute njuter man mer än gärna av solen under större delen av dagen och föreningens gemensamma ytor nås bekvämt ett par trappsteg ner. Vardagsrummets generositet möjliggör möblering med såväl soffgrupp som middagsbord och den öppna planlösningen mot köket bidrar till känslan av rymd.

Kök:

Fantastiskt elegant köksinteriör från Marbodal med massor av fina tillval, där släta beige luckor accentueras av underbara arbetsytor i mörk kvartskomposit med underlimmad diskho och köksblandare med svart grepp. Kompositstenen återfinns i stänkskyddet och de ljusa luckorna matchas av svarta handtag. Den maskinella rostfria utrustningen från Electrolux bjuder på integrerad diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, kyl och frys i fullhöjd i borstat stål, inbyggd mikro samt fläkt från Swegon med svart glas (kopplad till utsug). Väl tilltagen köksö i samma stil som köksinredningen med bänkskiva i kvartskomposit och plats för både familj och gäst. Infällda spotlights med dimmer i överskåp och i tak.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

C-1002

Lägenhetsnummer register:

1002

Andel i årsavgift:

2.46 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Vellinge Falsterbo 4:179

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2020

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Gaspanna

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Förening

Namn:

Brf Öresundsbrisen

Organisationsnummer:

769633-6218

Allmänt om föreningen:

Brf Öresundsbrisen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 40 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen äger marken. Byggår är 2020.

Föreningen har en gemensam pool som får utnyttjas fritt av föreningens alla medlemmar mot ett obligatoriskt tillägg om 155:-/månad. Gemensam grill finns också samt gräsmattor och lekplats.
Föreningen har två miljöhus och flera uppställningsplatser under tak för cyklar samt tre barnvagnsförråd.

Samtliga lägenheter är försedda med egen tvättutrustning. Det finns ingen gemensam tvättstuga.

Hushålls-elen debiteras månadsvis med en schablonkostnad som justeras efter faktisk förbrukning.
Varmvatten debiteras månadsvis med en schablonkostnad som justeras efter faktisk förbrukning. Dessa kostnader tillkommer till angiven avgift.

Äger föreningen marken:

Ja.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Varje lägenhet disponerar en parkeringsplats med en obligatorisk kostnad om 250 kr/månad. Det finns totalt 14 platser med laddstolpe, till dessa är det separat kösystem. Det tillkommer 55:-/månad samt löpande kostnad för elförbrukning för en laddplats. Det är 4-5 personer i kö till dessa platser för tillfället. Det finns även fyra handikapplatser, en vid varje entré.

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till fiber via Vellinge stadsnät. Bostadsrättshavaren tecknar själv abonnemang för TV och bredband.

Renoveringar:

Då husen är nybyggda finns inga utförda eller planerade renoveringar.
Se årsredovisningen för mer information.

Ekonomi:

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av KPO Förvaltning AB.
Avgiften har varit oförändrad 2021-22. Det finns inga planerade höjningar i dagsläget. Se årsredovisningen 2021 för aktuell bild av föreningens lån.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 000 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 400 kr/pant.

Överlåtelseavgift:

1000 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

400 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening, uppdaterad 2022-09-01. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen. Se gärna www.brforesundsbrisen.se för mer information.

Allmänt om lägenheten

Följande obligatoriska tillägg tillkommer till månadsavgiften:
Pool: 155 kr.
Parkering: 250 kr.
Preliminärt eltillägg: 347 kr (elen debiteras månadsvis med en schablonkostnad som justeras efter faktisk förbrukning per kvartal).
Preliminärt varmvattentillägg: 200 kr (varmvatten debiteras månadsvis med en schablonkostnad som justeras efter faktisk förbrukning per kvartal).
Avgift laddstolpe då säljaren har elbil: 55 kr. Förbrukningskostnad tillkommer. Har man inte laddstolpe så tas avgiften bort.

Styrelsen informerar om att elförbrukningskostnaden framöver kan komma att stiga pga elpriserna i dagens marknad.

Tillvalslista med bland annat köksö, bänkskiva i kvartskomposit, svarta kontakter med dimmer, golvvärme och infällda takspotlights på toaletter, extra garderob i sovrum, grind till terrass, måttanpassade rullgardiner och städskåpsinredning. Fönsterbänkar i kvartskomposit Bosun.

Hatthyllan ingår ej men ersätts med till lägenheten ursprunglig tillhörande hatthylla.
Elfa-inredningen i walk in closet ingår ej men kan överlåtas efter överenskommelse.

I gästrummet är specialanpassad säng- och skrivbordsmöbel insatt. Möjligt att fälla ut sängen utan att behöva plocka undan från Skrivbordet då det fälls in under sängen. Enkel manövrering som enbart en person behövs till. Ingår ej men kan köpas till separat.

Härligt stor balkong med tilltalande terrasskänsla! Här njuter man av solen mest hela dagen när vädret tillåter, på generösa ytor av tryckimpregnerad furu som ramas in av stilrent glasskydd. Delen nedanför trappstegen ingår ej till lägenheten.

Lägenhetsnummer enligt ekonomisk plan: C-1002.
Andelstal %: 2,46000. Andelstal kapital %: 2,46000. Andelstal årsavgift %: 2,46. Andelstalen är angivna av ekonomisk förvaltare KPO Förvaltning AB.

Energideklaration kommer förmodligen att utföras i slutet av 2022 i samband med att 2-årsbesiktningen slutförs.

Omgivning

Allmänt om området:

Skanör och Falsterbo var från början två orter. Dessa växte ihop under 1960-talet men man kan fortfarande se gränsen mellan orterna, den långa tångvallen som löper mellan Skanör och Falsterbo.

Orten har anor från medeltiden då det i Skanör, med det under 1200-talets slut framväxande Falsterbo, var en av norra Europas viktigaste marknadsplatser. Större delen av året låg området ganska öde men blomstrade i augusti till oktober då marknaden tog plats. Uppskattningsvis upp till 70 000 marknadsbesökare kunde besöka platsen.

Idag lever såväl Skanör som Falsterbo upp under sommaren med start i juni och fram till augusti. Peaken är under den internationellt kända Falsterbo Horse Show då det myllrar av besökare.

Skanörs hamn har under senare år fått en riktig storsatsning. Här finns restaurang Badhytten med Sveriges kanske absolut bästa strandläge. Hittar man inget man är sugen på menyn finns det även flera andra matställen som serverar allt från fiskrätter till latinamerikanska specialiteter lagade på skånska råvaror. Under sommaren är även badbryggan, eller ”Stens brygga” i folkmun, välbesökt från tidig morgon till sen kväll. Stränderna som omger Näset är i världsklass och det är svårt att hitta lika finkornig sand även om man åker till exotiska resmål.

Livet på Näset är inte bara sol, bad och hästar. För den golfintresserade finns det två banor varav den i Falsterbo kvalat in på plats 4 när listan över de bästa golfbanorna i Sverige togs fram, densamma kom på plats 5 i Norden. Banorna är spelbara stora delar av året. Är man inte golfare finns det en mängd andra sporter såsom tennis, fotboll, bandy eller gym.

Både Skanör och Falsterbo har en äldre bebyggelse samt områden med sommarhus som med åren byggts om till helårsboende. Man kan även se i bebyggelsen hur denna med årtionden byggt samman de båda orterna.

Skanör centrum har såväl matbutik, bank, bibliotek som folktandvård, vårdcentral och apotek. Falsterbo har en mindre matbutik, fotoutställning och konsthall. Inom Skanör/Falsterbo finns det tre skolor, en i Skanör och två i Falsterbo, varav den ena är en Montessori. Alla tre innefattar förskola till nionde klass.

Naturen är vidsträckt, Knösen med långa vandringsstråk, Falsterbo stadspark som mynnar ut mot strandängar och sandklitter och Måkläppen dit man kan gå ut från november t.o.m. januari. En frisk promenad med stora möjligheter att se sälar.

Vill man trots allt detta lämna Skanör/Falsterbo så är kommunikationerna goda. Bussen går var 5:e minut i morgonrusningen till centrala Malmö och det finns även en busslinje som går till Hyllie. Med byte i Höllviken kan man ta direktbuss till Lund.

Att matcha denna plats vad gäller natur och vackra vyer är näst intill omöjligt!

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.