Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, Bunkeflostrand
Vagnmakarebyn 4B
Boarea: 60 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 2
Våning: 1 av 4 Marklägenhet
Hiss: Ja Från markplan
Uteplats: Ja
 

Totalrenoverad 2:a med separat Walk-In-Closet & insynsskyddad terrass om ca 18 kvm!

Smakfullt renoverad marklägenhet från 2022 med påkostade materialval alltigenom och underbart ljusinsläpp via solkysst terrass om hela 18 kvm i sydostläge! Moderna bostaden bjuder på ny 3-stavs parkett i Stockholmsvitt från 2022! Nytt fullt utrustat kök och ett totalrenoverat badrum med golvvärme och egen tvättmöjlighet. Här får vi dessutom ljusa släta nymålade väggar, bred hall och stort vardagsrum i öppen planlösning med vackra köket. Underbara lägenheten kompletteras med ett generöst sovrum med vackra detaljer, ett underbart stort Walk-In-Closet och en magisk stor terrass i solläge!

Missa inte chansen att kunna bo i expansiva och natursköna Bunkeflostrand; ett i huvudsak populärt och välkänt villaområde med magiskt fint läge nära havet och med kort avstånd till Köpenhamn, Malmö C. samt Hyllie Station med Emporia köpcentret. Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Kurosh Salehi
0707-53 48 00 kurosh.salehi@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.