Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Bunkeflostrand
Skräddarebyn 1B
2 095 000 kr som utgångspris
Avgift: 6 182 kr
inklusive värme, vatten, kabel-TV, fiberbredband & bostadsrättsförsäkring. Föreningen har under maj 2022 beslutat om ett tillfälligt påslag till månadsavgiften pga höga värme- och elkostnader. Observera att påslaget är inkluderad i avgiften. Det löper fram till och med 2022-12-31.
Boarea: 82.5 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 3
Våning: 2 av 4 Privat terrass med trädäck upphöjd på våning två
Hiss: Ja Från markplan
Uteplats: Ja
 

Fantastisk renoverad 3:a med nyslipad parkett & terrass om 16 kvm i västerläge!

Upp på andra våningen finner vi magnifika och moderna trean om 82,5 kvm med en fantastisk stor terrass med trädäck om ca 16 kvm, mot gården och i magiskt västerläge!

Underbar nymålad våning med genomgående vacker nyslipad och nyoljad ekparkett, generösa sociala ytor, renoverat kök och suveränt Walk-In-Closet. Här bjuds det på härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier via magiska terrassen mot innergården och med eftermiddag- och kvällssol!

Vackra bostaden har ljusa nymålade väggar, ett modernt vitt kulör kök med gråton och med komplett maskinpark från 2019 och 2022. Två generösa sovrum med behagligt ljus och plats för såväl säng som skrivbord samt ett stort Walk-In-Closet. Lägg därtill en helkaklad badmiljö med egen kombimaskin från 2022 och installerad golvvärme såklart! Med ett väl tilltaget vardagsrum som leder ut till magiska terrassen med trädäck i väst, möts vi av ett fantastiskt ljusflöde i hela bostaden. Vilket tillfälle för hela familjen. Välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Kurosh Salehi
0707-53 48 00 kurosh.salehi@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Med hiss från markplan tar vi oss upp på andra våningen. Här finner vi en superfin våning med en härlig terrass mot innergården i underbart västerläge. I denna våning bor du bekymmersfritt med stora sociala ytor och med genomgående vacker nyslipad och nyoljad ekparkett samt ljusa nymålade väggar. Suveränt ljusinsläpp från balkongen och de många fönstren öppnar upp för rikligt med ljus som bidrar till en öppen och spatiös känsla i hela bostaden.

En enastående bostad i perfekt skick och med välplanerade kvadratmeter! Missa inte chansen att kunna bo i expansiva och natursköna Bunkeflostrand; ett i huvudsak populärt och välkänt villaområde med magiskt fint läge nära havet och med kort avstånd till Köpenhamn, Malmö C. samt Hyllie Station med Emporia köpcentret. Välkommen på visning!

HALL:

Hallen välkomnar in med härligt ljusinsläpp direkt från stora fönsterpartier och soliga terrassen. God avhängningsmöjlighet och förvaring via inbyggd garderob. Ljusa nymålade väggar och vacker nyslipad och nyoljad ekparkett vilar på golvet. Det är ett tacksamt genomgående tema i lägenheten.

KÖK:

Stilrent vitt kulör kök med gråton och med komplett maskinpark delvis av märket Electrolux från 2019 och 2022. Praktisk bänkskiva i ljus laminat och delvis rostfri. Ljust och vackert kaklat ovan arbetsbänken med särskilt stänkskydd ovan induktionshällen.
Maskinpark bestående av induktionshäll med varmluftsugn från 2022, exklusiva Electro Helio stående kyl och frys från 2019. Diskmaskin från 2022 och köksfläkt.

VARDAGSRUM:

Ett otroligt ljust och väldisponerat vardagsrum med stora fönsterpartier i soligt väderstreck som leder ut till fantastiska terrassen. Tack vare den smarta planlösningen kan vardagsrummet inredas på många olika sätt med större soffgrupper. fönster med lummig utsikt mot underbara terrassen. Nymålade väggar och vacker nyslipad ekparkett vilar på golvet.

TERRASS med TRÄDÄCK om 16 kvm i VÄSTER:

Egen privat terrass med trädäck via vardagsrummet vänd mot innergården med lockande eftermiddags- och kvällssol. Gården som är upphöjd på andra våningen i huset är lummig och skön. Här finns många fördelar och barn kan naturligtvis leka helt ostört.

SOVRUM 1+2:

Sovrum 1
Med behagligt ljus och morgonsol. Gott om plats för såväl dubbelsäng som skrivbord och med inbyggda stora garderober. Nymålade väggar och vacker nyslipad ekparkett vilar på golvet.

Sovrum 2
Plats för såväl säng som skrivbord och förvaringsmöbel för den som önskar. Inbyggda stora garderober ingår. Nymålade väggar och vacker nyslipad ekparkett vilar på golvet.

WALK-IN-CLOSET:

Rymlig och ljus klädkammare. Det nyttjas även som förråd.

BADRUM med golvvärme:

Helkaklat badrum med grå klinker på golv och fondvägg av kakel i ljusblå nyans, resterande väggar går i vitt kakel. Utrustat med vägghängd WC, tvättställ med kommod, spegelskåp, dusch med vikbara glasdörrar. Ny kombimaskin med tvätt- och torkfunktion av märket Siemens från 2022 finns installerad på plats.

Basfakta

Upplåtelseform:

Andel i bostadsförening

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

51106

Lägenhetsnummer register:

1102

Andel i årsavgift:

1.50113 %

Andel i förening:

1.53177 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Synålen 3 och 4

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2007

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Naturgas, stadsgas

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Ventilationsbesiktning:

Besiktigat 2018

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 111 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2018-10-31

Förening

Namn:

Brf Bunkeflo 5

Organisationsnummer:

769614-2616

E-post adress:

info@bunkeflo5.se

Allmänt om föreningen:

Brf Bunkeflo 5 bildades 2006, husen färdigställdes 2007. Föreningen innefattar 64 lägenheter. Fastigheten innehas med tomträtt, tomträttsavtalet omförhandlades 2017 och löper 10 år framåt. SBC sköter ekonomisk förvaltning.

Alla lägenheter är utrustade med egen tvättmaskin/torktumlare, ingen gemensam tvättstuga.
En gemensam innergård finns för medlemmarna som erbjuder grönska och möjlighet för lek.

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig fram till 2034. www.bunkeflo5.se

Föreningen har under maj 2022 beslutat om ett tillfälligt påslag med tio procent till månadsavgiften pga höga värme- och elkostnader. Det är inbakat i avgiften och löper fram till och med 2022-12-31. Inga andra beslut är tagna. Föreningen har inlett diskussioner med E.ON om att övergå till fjärrvärme i en snar framtid.

Äger föreningen marken:

Nej

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Det finns tillhörande garage (ca 400 kr/mån) under gården på markplan och parkeringsplatser (ca 200 kr/mån) runt bostadshusen som ägs av bostadsrättsföreningen med möjlighet att hyra.
Separat kösystem tillämpas.

Kontakta föreningen på info@bunkeflo5.se för mer frågor.

Bredband/TV:

Bredband och kabel-TV levereras av Telia via fibernät.
Telia kanalutbud "lagom" och bredband via Telia 100/100 ingår i den angivna månadsavgiften.

Renoveringar:

2020 - Utbyte av gummigenomföringar på taken.
2019 - Lasering av trä på byggnaderna samt spolning av avloppsstammar
2017 - Den skyddade innergården har renoverats under året och gjorts mer hemtrevligt med mer gräsmattor samt sandlåda för barnen.
2016 - Byte av garageportar
2015 - Oljning av allt träverk

Kommande:
Byte av värmepannor

Tillåter föreningen delat ägande:

För att bli godkänd som medlem måste man ha för avsikt att bosätta sig i lägenheten.

Gårdsplats:

Föreningen har en gemensam fin och lummig innergård med sällskapsytor och lekplats, upphöjd på andra våningen samt garage direkt under gården.

Ekonomi:

Avgiftsändringar:
2017-01 reducering (-) 6%.
2021-01 höjning 2%.

Överlåtelseavgift om 2,5% av prisbasbeloppet betalas av köparen samt pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet betalas av pantsättaren.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Kontakta gärna föreningen via info@bunkeflo5.se

Fastighet

Areakälla:

Föreningens information

Allmänt om lägenheten

Lägenheten disponerar ett varmförråd (2,90 x 2,50 x 1,25) i huset. Säljaren meddelar att taklampor i sovrummen, entrén och hallen utanför badrummet ingår i köpet.
Föreningen har en gemensam innergård med sällskapsytor och lekplats, upphöjd på andra våningen. Garaget är direkt under gården. Föreningen har under maj 2022 beslutat om ett tillfälligt påslag till månadsavgiften pga höga värme- och elkostnader. Observera 618 kr/mån av avgiften löper endast fram till och med 2022-12-31. Inga andra beslut är tagna. Föreningen har inlett diskussioner med E.ON om att övergå till fjärrvärme i en snar framtid.

Omgivning

Allmänt om området:

Söder om Limhamn, med havet som granne ligger Bunkeflostrand. Ett naturskönt och barnvänligt samhälle med vackra promenadstråk och nästintill bilfria gator. Området består till största del av villor med bostadsrätterna uppkomna i början av 2000-talet. De första bostadsområdena började byggas på 60-talet och det byggs fortfarande upp nya bl.a. söder om Gottorpsvägen. Strandängarna i Bunkeflostrand är av riksintresse för naturvård. De är flera tusen år gamla betesmarker med en stor artrikedom och är Malmös första naturreservat. Bebyggelsen är blandad, allt från 60-tal till helt nybyggda hus.

I denna stadsdel finns det både grundskolor samt ett flertal nya förskolor. Bra barnomsorg med både tillgänglighet och kvalité är en av faktorerna som gör att barnfamiljen gärna flyttar hit.

Anslutningen till yttre ringvägen ligger nära, härifrån tar man sig snabbt till Öresundsbron men även till de olika stadsdelarna i övriga Malmö. En av de stora fördelarna med att bo i Bunkeflostrand är just förbindelserna. Med bil tar man sig snabbt och lätt var man än tänker bege sig. Centrala Malmö når man fort. Stadsbussen går ofta så åker man kollektivtrafik tar man sig enkelt och snabbt dit man vill.

Alldeles i närheten har man ett köpcentrum med en mängd olika butiker, här finns även flera livsmedelsbutiker med ett mycket bra utbud. Utspritt i närområdet finns även en del medelstora matbutiker. En stor fördel när man har det mesta i affärsväg runt om kring sig.

Bunkeflostrand är ett trevligt område beläget i västra delen av Malmö. En lugn och trygg stadsdel där man under tid byggt mycket nytt. Populärt så det förslår, här är det ofta är kö vid eventuella tomtsläpp. Barnfamiljerna har sedan länge upptäckt alla fördelar, med närheten till allt samtidigt som barnen har det bra, och här är det lätt att hitta kompisar. I de nybyggda områdena är det barnfamiljer i nästan varje hus. Lekplatser och härliga grönområden finns här gott om. Även de vuxna hittar lätt vägen till rekreation. Traska längs den vackra strandpromenaden och blicka ut över de grönskande strandängarna. Utsikten över den pampiga Öresundsbron ger en känsla av närheten till kontinenten.

Närservice:

På kort avstånd på Bunkeflostrand Centrum finns en stor livsmedelsbutik ICA supermarket samt olika restauranger med välkända Oki Doki Sushi i spetsen.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.