Malmö, Bunkeflostrand
Sadelmakarebyn 7D
975 000 kr som utgångspris
Budgivning 985 000 kr
Avgift: 4 117 kr
inkl. VA och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg om 255 kr/mån för kabel-TV & fiberbredband (100/100 Mbit/s) samt 40 kr/månad i tillägg för elmätaren. Föreningen har ett fördelaktigt gemensamt el-avtal, där man debiteras kvartalsvis efter förbrukning. Värme- och varmvattenförbrukning debiteras kvartalsvis och tillkommer avgiften.
Boarea: 40 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 1
Våning: 3 av 5
Hiss: Ja Från markplan
 

Modern, välplanerad 1,5a med härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck!

Välkomna till denna kvadratsmarta och ljusa enrummare i attraktiva Bunkeflostrand! Ljusa ytskikt och en social planlösning kännetecknar denna moderna bostad, där vi kan nyttja såväl hiss från markplan samt egna tvättmöjligheter i lägenheten.
Här erbjuds vi ett spatiöst allrum och en funktionell sovalkov med generös förvaring bakom stora, inbyggda garderober. Ett ljust kök med alla moderniteter, samt ett helkaklat badrum som dessutom är utrustat med egen tvättmaskin. En ypperlig möjlighet för pendlaren eller förstagångsköparen!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Jasmine Andersson
0733-71 88 48 jasmine.andersson@vaningen.se

Visningar.

Söndag 5 Februari
14:30 - 15:00
Bokad visning. Anmälan via formuläret på vår hemsida.
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Via hiss från markplan når vi hallen som bjuder in med plats för avhängning och ytterligare förvaringsmöjligheter i garderober. Det vackra parkettgolvet och de ljusmålade väggarna är genomgående för hela bostaden.

Badrum:

Direkt till höger når vi det rymliga badrummet i helkaklat utförande. Badrummet är utrustat med dusch med vikbara duschväggar i glas, handfat med kommod, spegelskåp, wc samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Kök:

Vidare in i bostaden når vi det härliga köket med vita skåpsluckor som matchas med rostfria beslag, rostfri bänkskiva samt ljust, bakomliggande kakel. Här finns det gott om förvaring med fina arbetsytor. Köket är stort nog för en matplats för ca fyra personer och är utrustat med med kyl/frys, spis, ugn, fläkt samt diskmaskin för extra bekvämlighet i vardagen!

Allrum:

Det spatiösa allrummet bjuder in med ljus och rymd och vi erbjuds en funktionell sovalkov med praktisk förvaring bakom stora garderober. Välgenomtänkt planlösning som kombineras med såväl ett ypperligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna samt fri utsikt över solrosfält.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.