Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Bunkeflostrand
Sadelmakarebyn 4C
1 250 000 kr som utgångspris
Budgivning 1 600 000 kr
Avgift: 5 428 kr
Inklusive värme, vatten och kabel-TV. Obligatoriskt tillägg om 149 kr fiberbredband (100/100 Mbit/s) tillkommer.
Boarea: 70 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 2.5
Våning: 1 av 5 Marklägenhet
Hiss: Ja
Uteplats: Ja
 

Fin marklägenhet om 70 kvm med härlig insynsskyddad uteplats på gaveln!

Modern 2,5:a på markplan, belägen i gavelläge och med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fina uteplatsen är perfekt insynsskyddad via staket och spaljéer med klätterväxter. Här bjuds det på stora fönsterpartier och släta ljusa väggar i fint samspel med genomgående ekparkett.

Fina bostaden bjuder på ett ljust master-sovrum med behagligt ljus och plats för såväl säng som skrivbord och en så kallad halva med stort utrymme.. Badrummet ståtar med helkaklad interiör och praktisk tvättmaskin, torktumlare samt golvvärme. Med ett väl tilltaget vardagsrum som dessutom leder ut till suveräna uteplatsen i solläge, möts vi av ett genomgående ljusflöde i hela bostaden. Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Kurosh Salehi
0707-53 48 00 kurosh.salehi@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Välkommen till super-populära Bunkeflostrand och ännu en stilsäker marklägenhet med insynsskyddad uteplats!

HALL:

Hallen bjuder in med vacker ekparkett i samråd med ljusa släta nymålade väggar. God plats för avhängning i entrén samt i platsbyggda garderober.

VARDAGSRUM:

Stort sällskapsrum med stora fönsterpartier samt med nyslipad, oljad ekparkett och ljusa släta nymålade väggar. Härifrån når vi den magnifika privata uteplatsen som är perfekt insynsskyddad.

KÖK:

Rymligt kök med fint ljusinsläpp från två väderstreck, vitmålade köksluckor och med maskinpark i rostfritt. Fin inredning med ljust stänkskydd ovan bänkskiva i laminat samt rostfri arbetsbänk. Moderna vitvaror: Kyl/frys, keramikhäll/ugn, diskmaskin från 2022 samt spisfläkt från 2022.

SOVRUM:

Sovrummet har plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Stora fönsterpartier i dubbla väderstreck samt ljusa släta nymålade väggar. Ekparkett vilar på golvet.

BADRUM med golvvärme:

Helkaklat badrum med vit klinker och kaklade väggar i vitt med en fondvägg i ljusgrönt. Badrummet är utrustat med vägghängd WC, ny handfat med tillhörande kommod från 2022, spegelskåp. LED-spotlights för belysning. Tvättmaskin och torktumlare är på plats. Praktisk golvvärme finns installerad.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

2022-12-29

Lägenhetsnummer förening:

004

Lägenhetsnummer register:

1002

Andel i årsavgift:

2.0066 %

Andel i förening:

2.0066 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2005

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Naturgas, stadsgas

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Ventilationsbesiktning:

Besiktigat 2018

Energideklaration:

Primärenergital: 155 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2018-06-05

Förening

Namn:

Brf Sadelmakaren 3

Organisationsnummer:

769611-4409

E-post adress:

sadelmakaren3@gmail.com

Allmänt om föreningen:

Brf Sadelmakaren 3 är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 2004. Det finns totalt 55 bostäder och alla är upplåtna med bostadsrätt. Fastigheten stod klar 2005.

Senaste avgiftsändringen var i 2017 då avgiften sänktes med -10%. Det finns i dagsläget inga beslutade ändringar. Tomträtten omförhandlades 2015 till samma kostnad som tidigare och löper igen 10 år fram.

NABO Förvaltning sköter föreningens ekonomiska förvaltning och den tekniska förvaltningen sköts av Wasabi.

Föreningen har ett gemensamt elabonnemang. Elen ligger som ett obligatoriskt schablon-tillägg på avgiften. En gång om året görs en avläsning av den verkliga förbrukningen per lägenhet.

Gemensamhetsutrymmen:
Cykelrum, Två tvättstugor i huset med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp i varje.

Äger föreningen marken:

Nej, tomträtt.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

26 garageplatser 500 kr/mån. Kösystem tillämpas. Det finns även utomhusparkering för de boende i området och då kontaktar man Riksbyggen/Hyreshem. Det finns även möjlighet att hyra plats i ett parkeringshus som finns i området. Det gör man hos P-Malmö.

Bredband/TV:

Digital-TV och fiberbredband via Telenor. Föreningen har tecknat ett gruppavtal av TV & fiberbredband (100/10 Mbit/s) vilket tillkommer som ett obligatoriskt tillägg till avgiften om 149 kr/mån.

Renoveringar:

2020 Ny värmepanna installerades.
2019 Spolning av vatten och avloppsstammar.
2019 spolning av fasaden.
2017 OVK & automatisering av öppnandet av garageporten.

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig fram till 2033.

Ekonomi:

Senaste avgiftsändringen var i 2017-01 då avgiften sänktes med -10%. Det finns i dagsläget inga beslutade ändringar.

En överlåtselseavgift om 2,5% av PBB tas ut och betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 1% av PBB betalas av pantsättaren.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Föreningen har en egen hemsida: http://sadelmakaren3.bostadsratterna.se/.

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Lägenheten disponerar ett varmförråd. I föreningen är lägenheten registrerad som två rum och kök. Föreningen tillhandahåller cykelförråd och barnvagnsrum. Föreningen har två tvättstugor i huset med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp i varje.

Schablon om 350 kr/mån för el tillkommer, avläsning av faktisk förbrukning en gång om året.

Omgivning

Allmänt om området:

Söder om Limhamn, med havet som granne ligger Bunkeflostrand. Ett naturskönt och barnvänligt samhälle med vackra promenadstråk och nästintill bilfria gator. Området består till största del av villor med bostadsrätterna uppkomna i början av 2000-talet. De första bostadsområdena började byggas på 60-talet och det byggs fortfarande upp nya bl.a. söder om Gottorpsvägen. Strandängarna i Bunkeflostrand är av riksintresse för naturvård. De är flera tusen år gamla betesmarker med en stor artrikedom och är Malmös första naturreservat. Bebyggelsen är blandad, allt från 60-tal till helt nybyggda hus.

I denna stadsdel finns det både grundskolor samt ett flertal nya förskolor. Bra barnomsorg med både tillgänglighet och kvalité är en av faktorerna som gör att barnfamiljen gärna flyttar hit.

Anslutningen till yttre ringvägen ligger nära, härifrån tar man sig snabbt till Öresundsbron men även till de olika stadsdelarna i övriga Malmö. En av de stora fördelarna med att bo i Bunkeflostrand är just förbindelserna. Med bil tar man sig snabbt och lätt var man än tänker bege sig. Centrala Malmö når man fort. Stadsbussen går ofta så åker man kollektivtrafik tar man sig enkelt och snabbt dit man vill.

Alldeles i närheten har man ett köpcentrum med olika butiker, inklusive ICA-matbutik, apotek och restauranger. Behöver man fler val är knutpunkten Hyllie med tågstationen och Emporia i spetsen endast minuter härifrån.

Bunkeflostrand är ett trevligt område beläget i västra delen av Malmö. En lugn och trygg stadsdel där man under tid byggt mycket nytt. Populärt så det förslår, här är det ofta är kö vid eventuella tomtsläpp. Barnfamiljerna har sedan länge upptäckt alla fördelar, med närheten till allt samtidigt som barnen har det bra, och här är det lätt att hitta kompisar. I de nybyggda områdena är det barnfamiljer i nästan varje hus. Lekplatser och härliga grönområden finns här gott om. Även de vuxna hittar lätt vägen till rekreation. Traska längs den vackra strandpromenaden och blicka ut över de grönskande strandängarna. Utsikten över den pampiga Öresundsbron ger en känsla av närheten till kontinenten.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.