Malmö, Bunkeflostrand
Skomakarebyn 1C
2 595 000 kr
Avgift: 8 029 kr
inklusive värme, vatten, kabel-TV och fiberbredband (250/250 Mbit).
Boarea: 111 m2
Rum: 4
Våning: 4 av 4
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Modern fyra om 111 kvm på gaveln och med balkong om 16 kvm i soligt sydvästläge!

Bo högst upp på gaveln på våning 4 i en fantastisk fyra om 111 kvm med en generös balkong i solkysst läge.

Fantastiskt stor lägenhet med härligt ljusinsläpp, välplanerade kvadratmeter och med genomgående vacker ekparkett. En väl tilltagen balkong i soligt sydvästläge, optimalt där man får både middags-, eftermiddags- & kvällssol. Balkongen kan lätt förskönas ytterligare med nytt trädäck, perfekt! Här bjuds det på två kompletta, helkaklade badrum med golvvärme, dusch och med egen tvättmöjlighet. Våningen har tre generösa sovrum varav ett stort master-sovrum med egen ingång och separat badrum.

I Bunkeflostrand bor man nära härliga rekreationsområden intill både havet och shoppingcentret Emporia. Gillar man just havet har vi Klagshamn och Sibbarp ett stenkast bort. Med fantastiska kommunikationsmöjligheter nås Hyllie tågstation, Malmö C & Köpenhamn på nolltid.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Amar Karaman
0704-44 39 72 amar.karaman@vaningen.se

Visningar.

Söndag 14 Augusti
13:00 - 13:30

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Med hiss från markplan tar vi oss upp högst upp till våning fyra och stiger in i denna fantastiska bostad med stor härlig balkong i bästa sydvästläge. I detta fina hem bor du bekymmersfritt med stora sociala ytor och med genomgående ekparkett samt ljusa släta väggar. Suveränt ljusinsläpp från balkongen och stora fönsterpartier öppnar upp för rikligt med ljus som bidrar till en öppen och spatiös känsla i hela bostaden.

Hallen välkomnar in med elegant ekparkett som pryder golvet. Här finner vi härligt ljusinsläpp direkt från de många fönstren och den magnifikt stora balkongen med fin utsikt mot havet. Vardagsrum och kök bidrar till en stor och generös social samvarozon med fokus på ljus och värme.

En enastående fyrarummare i gott skick och med välplanerade kvadratmeter! Lägg till ett perfekt läge, nära till skolor och med kort avstånd till Hyllie Station samt Emporia

Hall:

Hallen bjuder in med vacker ekparkett, fint i samråd med ljusa släta väggar. Det är dessutom ett genomgående tema för hela bostaden. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor så klart.

Vardagsrum:

Ett härligt stort allrum lockar oss vidare in. Här finns det plats för en soffgrupp samt TV- & mediamöbler. Suveränt ljusinsläpp via helglasad dörr till breda balkongen och stora fönsterpartier öppnar upp för rikligt med ljus som bidrar till en öppen och spatiös känsla.

Den smarta utformningen av allrummet öppnar upp för flera olika möbleringsmöjligheter. Härifrån når vi fina balkongen via glasinfattad dörr.

Balkong i sydväst:

Väl tilltagen balkong på gaveln om ca 16 kvm med utsikt mot havet i soligt sydvästläge! Vad sägs om middags-, eftermiddags- & kvällssol! Balkongen kan lätt förskönas ytterligare med nytt trädäck!

Kök:

Rymligt kök med modern maskinpark i rostfritt. Smakfull inredning med ljust kakel ovan arbetsbänken i den gråa laminatskivan. Vitvarorna består av dubbla kyl och frys, keramikhäll med spis, spisfläkt och diskmaskin. Intyg för vitvarorna medföljer.

Sovrum 1+2+3:

Master-sovrum: Ljust sovrum med plats för dubbelsäng & gott om förvaring via inbyggda garderober. Egen ingång utifrån och stor halva som kan nyttjas som arbetshörna eller Walk-In-Closet. Fransk balkong och stort fönsterparti med fint ljusinsläpp och utsikt mot lummiga innergården. Här finns ett separat badrum med dusch.

Sovrum 2: Större sovrum med gott om förvaring via inbyggda garderober. Stort fönsterparti med fint ljusinsläpp, morgon- och förmiddagssol.

Sovrum 3: Rymligt sovrum med gott om förvaring via inbyggda garderober. Stort fönsterparti med fint ljusinsläpp, morgon- och förmiddagssol.

Badrum 1+2:

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och ljusgrått klinker på golvet. Badrummet är utrustat med dusch, WC-stol, tvättställ med tillhörande skåp och vikbar duschdörr i glas. Tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme finns installerade på plats.

Helkaklat badrum med vitt/grått kakel på väggarna och ljusgrått klinker på golvet. Badrummet är utrustat med dusch, WC-stol och tvättställ. Golvvärme finns installerad.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

43305

Andel i årsavgift:

2.03027 %

Andel i förening:

2.03027 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2006

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Naturgas, stadsgas

Ventilation:

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration:

Energiklass: F
Primärenergital: 169 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2020-02-28

Förening

Namn:

Brf Bunkeflo 4

Organisationsnummer:

769613-9216

E-post adress:

info@bunkeflo4.se

Allmänt om föreningen:

Brf Bunkeflo 4 bildades 2006 och innefattar 64 lägenheter. Fastigheten innehas med tomträtt. Nytt tomträttsavtal tecknades 2017-01-01 och löper 10 år framåt. Nabo förvaltning sköter föreningens tekniska och ekonomiska förvaltning.

Alla lägenheter är utrustade med egen tvättmaskin och torktumlare. Det finns ingen gemensam tvättstuga.
Enligt föreningen är uteplatserna upplåtna med bostadsrätt.

Äger föreningen marken:

Nej, tomträtt

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen har 56 st garageplatser (500 kr/mån) samt 18 st parkeringsplatser (300 kr/mån). Kösystem tillämpas. Kontakta föreningen via parkering@bunkeflo4.se.

Bredband/TV:

TV via Telia, basutbudet och Fiberbredband (250/250 Mbit) via Telia ingår i avgiften.

Renoveringar:

Senast utförda renoveringar:
Innergård samt garage under 2018/2019.

Pågående/framtida renoveringar:
I nuläget (2022-04-06) håller föreningen på att göra nya pannrum.

Tillåter föreningen delat ägande:

Kan eventuellt tillåta det. Kontakta styrelsen för mer information.

Ekonomi:

Avgiften sänktes med -10% i januari 2018. Inga övriga avgiftsförändringar är planerade i dagsläget (kontrollerat 2022-04-06).

Överlåtelseavgift om 2,5% av prisbasbeloppet, betalas av köparen samt pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet, betalas av pantsättaren.

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Spekulanter uppmanas att kontrollera ovanstående uppgifter med föreningen. För mer information, kontakta föreningen via info@bunkeflo4.se

Omgivning

Allmänt om området:

Söder om Limhamn, med havet som granne ligger Bunkeflostrand. Ett naturskönt och barnvänligt samhälle med vackra promenadstråk och nästintill bilfria gator. Området består till största del av villor med bostadsrätterna uppkomna i början av 2000-talet. De första bostadsområdena började byggas på 60-talet och det byggs fortfarande upp nya bl.a. söder om Gottorpsvägen. Strandängarna i Bunkeflostrand är av riksintresse för naturvård. De är flera tusen år gamla betesmarker med en stor artrikedom och är Malmös första naturreservat. Bebyggelsen är blandad, allt från 60-tal till helt nybyggda hus.

I denna stadsdel finns det både grundskolor samt ett flertal nya förskolor. Bra barnomsorg med både tillgänglighet och kvalité är en av faktorerna som gör att barnfamiljen gärna flyttar hit.

Anslutningen till yttre ringvägen ligger nära, härifrån tar man sig snabbt till Öresundsbron men även till de olika stadsdelarna i övriga Malmö. En av de stora fördelarna med att bo i Bunkeflostrand är just förbindelserna. Med bil tar man sig snabbt och lätt var man än tänker bege sig. Centrala Malmö når man fort. Stadsbussen går ofta så åker man kollektivtrafik tar man sig enkelt och snabbt dit man vill.

Alldeles i närheten har man ett köpcentrum med en mängd olika butiker, här finns även flera livsmedelsbutiker med ett mycket bra utbud. Utspritt i närområdet finns även en del medelstora matbutiker. En stor fördel när man har det mesta i affärsväg runt om kring sig.

Bunkeflostrand är ett trevligt område beläget i västra delen av Malmö. En lugn och trygg stadsdel där man under tid byggt mycket nytt. Populärt så det förslår, här är det ofta är kö vid eventuella tomtsläpp. Barnfamiljerna har sedan länge upptäckt alla fördelar, med närheten till allt samtidigt som barnen har det bra, och här är det lätt att hitta kompisar. I de nybyggda områdena är det barnfamiljer i nästan varje hus. Lekplatser och härliga grönområden finns här gott om. Även de vuxna hittar lätt vägen till rekreation. Traska längs den vackra strandpromenaden och blicka ut över de grönskande strandängarna. Utsikten över den pampiga Öresundsbron ger en känsla av närheten till kontinenten.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.