Objektet är sålt.
Slutpris: 2 000 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, Bunkeflostrand
Sadelmakarebyn 2A
Boarea: 70 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 3
Våning: 1 av 4 Markplan på gaveln med dubbla terrasser
Hiss: Ja Från markplan
Uteplats: Ja
 

Inbjudande 3:a med solvänd terrass, trädäck och fin insynsskyddad uteplats i motsatta väderstreck!

Fantastisk ljus gaveltrea om 70 kvm med öppen social planlösning på markplan. Nymålade väggar och tak och härlig genomgående vacker nyslipad och nylackerad parkett i 2021 kännetecknar lägenheten med radhuskänsla! Här bjuds det på en magisk stor terrass med trädäck i sydväst samt en härlig insynsskyddad uteplats med eget förråd i motsatt väderstreck! Kvadratsmarta bostaden lockar med stora fönsterpartier och ljusa släta väggar i fint samspel med suveränt ljusinsläpp via två motsatta väderstreck!

Njut vidare av ett smakfullt renoverat kök och två ljusa, generösa sovrum med behagligt ljus och plats för såväl säng som skrivbord. Master-sovrummet är enastående och leder direkt ut till terrassen i soligt sydvästläge. Badrummet ståtar med helkaklad interiör och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Skön golvvärme finns installerad. Med ett väl tilltaget vardagsrum som leder ut till privata uteplatsen, möts vi av ett strålande ljusflöde i hela bostaden. Välkommen på visning!
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.