Objektet är sålt.
Slutpris: 1 800 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, Bunkeflostrand
Sadelmakarebyn 2A
Boarea: 70 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 3
Våning: 3 av 4 Med dubbla balkonger i motsatta väderstreck
Hiss: Ja Från markplan
Balkong: Ja
 

Magisk 3:a fint renoverad i 2018 och med två härliga balkonger med trädäck i sydväst & i nordväst!

Fantastisk trerummare om 70 kvm med öppen social planlösning och genomgående vackert gråmelerat golv på våning tre! Lägenheten genomgick en omfattande renovering i 2018, inklusive ett helt nytt kök med integrerad maskinpark. Här bjuds det på två magiskt fina balkonger. En fantastisk stor soldränkt balkong med trädäck i sydväst och en annan i nordvästläge! Kvadratsmarta bostaden kommer med stora fönsterpartier och ljusa släta väggar i fint samspel med suveränt ljusinsläpp via två väderstreck! Det är trots allt sällan vi finner två generösa balkonger i motsatta väderstreck; eller vad sägs om morgon- och förmiddagssol samt eftermiddags- och kvällssol.

Njut vidare av ett stilsäkert totalrenoverat kök i 2018 och två ljusa, generösa sovrum med behagligt ljus och plats för såväl säng som skrivbord. Master-sovrummet är enastående och bjuder på magnifikt ljusinsläpp. God förvaring via fyra inbyggda garderober i fullängd är uppskattat såklart. Badrummet ståtar med helkaklad interiör och är utrustat med tvättmaskin från 2021 och torktumlare. Skön golvvärme finns installerad. Med ett väl tilltaget vardagsrum som leder ut till den andra magiska balkongen med trädäck, möts vi av ett strålande ljusflöde i hela bostaden. Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Kurosh Salehi
0707-53 48 00 kurosh@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.