Objektet är sålt.
Slutpris: 2 400 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, Bunkeflostrand
Skräddarebyn 1C
Boarea: 82.5 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 3
Våning: 2 av 4 I gavelläge med balkong i sydväst och terrass mot innergården
Hiss: Ja Från markplan
Balkong: Ja
Uteplats: Ja
 

Underbar 3:a på gaveln med terrass & balkong om 16 kvm i motsatta väderstreck!

På andra våningen finner vi denna magnifika trea om 82,5 kvm med en fantastisk balkong i sydvästläge, fransk balkong och en härlig stor terrass mot gården i österläge!

Underbar våning med genomgående slipad och vitlaserad ekparkett, generösa sociala ytor, modernt badrum och fantastisk Walk-In-Closet. Här bjuds det på härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier via suveräna balkongen i sydväst med underbar eftermiddag- och kvällssol samt via härliga terrassen mot innergården!

Vackra bostaden har ljusa nymålade väggar, ett modernt kök med nyslipade nymålade luckor och två fräscha sovrum med behagligt ljus och plats för såväl säng som skrivbord. Lägg därtill en helkaklad badmiljö med egen tvättmöjlighet och installerad golvvärme såklart! Med ett väl tilltaget vardagsrum som leder ut till magiska balkongen i sydväst, möts vi av ett fantastiskt ljusflöde i hela bostaden. Vilket tillfälle för hela familjen. Välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Kurosh Salehi
0707-53 48 00 kurosh@vaningen.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.