Malmö, Bunkeflostrand
Gottorpsvägen 35F
2 350 000 kr som utgångspris
Avgift: 4 202 kr
inklusive värme, vatten & bostadsrättstilläggsförsäkring. Obligatoriskt tillägg om 289 kr/mån för kabel-TV & fiberbredband (100/100 mbit/s) tillkommer.
Boarea: 72 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 3
Våning: 2 av 4
Hiss: Ja Från markplan
Balkong: Ja
 

Fantastisk 3:a byggd 2017 nära villakvarteren med stor soldränkt söderbalkong!

På bästa läget i populära Bunkeflostrand finner vi den stilsäkra trerummaren om 72 kvm byggd 2017. Här erbjuds en fantastisk våning med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum, trivsamma dubbla sovrum med optimal förvaring, fina materialval och härligt ljusflöde från stora fönsterpartier. Härlig soldränkt balkong i bästa sydväst läge, vilket innebär magisk eftermiddags- och kvällssol!

Addera därtill ett stort badrum med egna tvättmöjligheter och en generös balkong i soligt söderläge. Här bor du med låg avgift i en stabil och välskött förening, den bästa i hela närområdet. Med närhet till Limhamn, Hyllie station och minuter från Köpenhamn är bostaden det självklara valet. Unikt tillfälle! Välkomna på visning.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Kurosh Salehi
0707-53 48 00 kurosh.salehi@vaningen.se

Visningar.

Söndag 21 Augusti
12:30 - 13:00
Bokad visning! Anmäl via hemsidan, välkomna.
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Välj att bo i en av Malmös bästa områden och i särklass bästa föreningen i Bunkeflostrand. Välkommen hem!

HALL:

Med hiss från markplan välkomnas vi in i moderna lägenheten på andra våningen. Här finner vi ljust golv som samspelar fint med vita släta väggar, en genomgående interiör för i nästintill hela våningen. Här finns god plats för avhängning av ytterkläder samt skor och på höger hand finns förråd/klädkammare med plats för ytterligare förvaring, perfekt!

KÖK:

Det stilrena köket är placerat i öppen planlösning med vardagsrummet. Köket är supermodernt och i ljus inredning, vita köksluckor kombineras fint med bänkskiva i trä-imitation (laminat) och kakel i grått ovanför. Maskinparken består av integrerade kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll med varmluftsugn och inbyggd köksfläkt.

Köket bjuder på utmärkta arbetsytor och förvaringsutrymmen och här finns även gott om utrymme för matplats för minst fyra personer. Suveränt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i köket och i motsatt väderstreck i vardagsrummet, leder även ut oss till fina balkongen i soligt väderstreck.

VARDAGSRUM:

Vidare in öppnar de sociala kvadratmeterna upp sig med vardagsrummet som bjuder in med generösa ytor där soffgruppen samt övrigt valfritt möblemang ryms om så önskas. En perfekt plats för både avkoppling och umgänge. Här får vi härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Helglasad balkongdörr leder oss ut till våningens generösa balkong i soligt söderläge, förträffligt.

BALKONG:

Härlig soldränkt balkong i sydväst med trädäck och utsikt över grönytor och närliggande villakvarteret på Gottorps Allé!

SOVRUM 1+2:

Master-sovrum mot föreningens grönytor och lugn återvändsgränd med rogivande utsikt mot trädtoppar och villaområdet på Gottorps Allé. Plats för dubbelsäng och annan inredning. Inbyggda garderober för praktisk förvaring.

Sovrum 2
Ljust och rymligt. Här finns god plats för säng, skrivbord och annan inredning. Inbyggda garderober är tillgängliga.

BADRUM:

Stort badrum med ljusgrå plastmatta på golv som möter vita kaklade väggar. Badrummet är inrett med handfat med tillhörande kommod, spegel med belysning, dusch, vägghängt högskåp samt tvättmaskin och torktumlare från 2020. Praktisk arbetsbänk ovan maskinerna och Spotlights i taket.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

305405001-C32R

Andel i årsavgift:

1.60432 %

Andel i förening:

1.604 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2017

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Naturgas, stadsgas

Ventilation:

FTX, från- och tilluft med återvinning

Ventilationsbesiktning:

OVK genomförd 2020

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 60 kWh/m²/år
Energiklass: C
Utförd
Datum: 2018-11-14

Förening

Namn:

Brf Boklok Glasörten

Organisationsnummer:

769629-2106

E-post adress:

brf.glasorten@gmail.com

Allmänt om föreningen:

Brf Boklok Glasörten är en äkta förening i Bunkeflostrand. Föreningen innefattar 66 lägenheter och samtliga upplåts med bostadsrätt. Husen uppfördes under 2016-2017 med inflyttning från december 2016 och framåt. Föreningen äger fastigheten & tomten är friköpt. Bostadsrättsföreningen äger 6 flerbostadshus om 3-4 våningar och har adresserna Gottorpsvägen 33 A-G, 35 A-G och 37 A-G, samt fastigheten Rapsbaggen 58, Bunkeflostrand.

Fr.o.m. 2020-01-01 står Riksbyggen för den ekonomiska & tekniska förvaltningen.

Föreningen har gemensamma barnvagns- och cykelförråd samt tre miljörum.
Förråd finns att hyra till en kostnad mellan 75 och 160 kr/månad beroende på storlek, kontakta Riksbyggen på 0771-860 860 för mer info. Alla lägenheter har gruppcentral med automatsäkringar för personskydd. Individuell mätning av el.

Föreningen tillåter endast el-grill för användning på balkongen. Kontakt: https://brfglasorten.com/

Äger föreningen marken:

Ja, tomten är friköpt.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Det finns 57 parkeringsplatser som kostar 185 kr/mån att hyra via föreningen.
Om ni har frågor angående parkeringstillstånd, kontakta styrelsen på brf.glasorten@gmail.com - Ifall er parkeringsplats ockuperas av någon annans fordon, ring Q-Park 0771-969000
Medlem i Brf Boklok Glasörten har tillgång till M:s bilpool som har bilar parkerade vid hus 33. Mera information om detta på M:s hemsida.
Gästparkering:
Det finns avgiftsbelagd parkering på Gottorpsskolan där våra gäster kan stå samt 2 timmars gratis parkering i Annestad med p-skiva. Kontakta även Riksbyggen på 0771-860 860

Bredband/TV:

Fr.o.m den 10 januari 2022 gäller ett gemensamt avtal för både TV och fiberbredband (100/100 Mbit/s) med Telia. Kostnaden om 289 kr/mån kommer att läggas som ett obligatoriskt tillägg på månadsfakturan. https://www.oppenfiber.se/tjanster.html

Renoveringar:

Utförda renoveringar:
2020 Lagt plattor mellan terasserna på markplan.
2020 Förstärkt belysningen på framsidan av husen.

Ekonomi:

Föreningen beslutade om höjning av årsavgiften med 2% från 2022-01-01. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.

I samband med överlåtelsen tar föreningen ut följande avgifter:
Överlåtelseavgift motsvarande 2,5 % av gällande prisbasbelopp, köparen svarar för denna.
Pantsättningsavgift utgår med 1 % av gällande prisbasbelopp och betalas av pantsättaren.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad från berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna med representant ur styrelsen före ett köp.
https://brfglasorten.com/ eller mejla föreningen på brf.glasorten@gmail.com

Allmänt om lägenheten

Balkong i sydvästläge. Obligatoriskt tillägg om 289 kr/mån fr.o.m 2022-01-10 som avser kabel-TV och fiberbredband (100/100 Mbit/s) med Telia.

Omgivning

Allmänt om området:

Söder om Limhamn, med havet som granne ligger Bunkeflostrand. Ett naturskönt och barnvänligt samhälle med vackra promenadstråk och nästintill bilfria gator. Området består till största del av villor med bostadsrätterna uppkomna i början av 2000-talet. De första bostadsområdena började byggas på 60-talet och det byggs fortfarande upp nya bl.a. söder om Gottorpsvägen. Strandängarna i Bunkeflostrand är av riksintresse för naturvård. De är flera tusen år gamla betesmarker med en stor artrikedom och är Malmös första naturreservat. Bebyggelsen är blandad, allt från 60-tal till helt nybyggda hus.

I denna stadsdel finns det både grundskolor samt ett flertal nya förskolor. Bra barnomsorg med både tillgänglighet och kvalité är en av faktorerna som gör att barnfamiljen gärna flyttar hit.

Anslutningen till yttre ringvägen ligger nära, härifrån tar man sig snabbt till Öresundsbron men även till de olika stadsdelarna i övriga Malmö. En av de stora fördelarna med att bo i Bunkeflostrand är just förbindelserna. Med bil tar man sig snabbt och lätt var man än tänker bege sig. Centrala Malmö når man fort. Stadsbussen går ofta så åker man kollektivtrafik tar man sig enkelt och snabbt dit man vill.

Alldeles i närheten har man ett köpcentrum med en mängd olika butiker, här finns även flera livsmedelsbutiker med ett mycket bra utbud. Utspritt i närområdet finns även en del medelstora matbutiker. En stor fördel när man har det mesta i affärsväg runt om kring sig.

Bunkeflostrand är ett trevligt område beläget i västra delen av Malmö. En lugn och trygg stadsdel där man under tid byggt mycket nytt. Populärt så det förslår, här är det ofta är kö vid eventuella tomtsläpp. Barnfamiljerna har sedan länge upptäckt alla fördelar, med närheten till allt samtidigt som barnen har det bra, och här är det lätt att hitta kompisar. I de nybyggda områdena är det barnfamiljer i nästan varje hus. Lekplatser och härliga grönområden finns här gott om. Även de vuxna hittar lätt vägen till rekreation. Traska längs den vackra strandpromenaden och blicka ut över de grönskande strandängarna. Utsikten över den pampiga Öresundsbron ger en känsla av närheten till kontinenten.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.