Objektet är sålt.
Slutpris: 1 710 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, Bunkeflostrand
Sadelmakarebyn 4D
Boarea: 70 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 3
Våning: 4 av 5
Hiss: Ja Från markplan
Balkong: Ja
 

Modern 3:a högt upp i huset med solig gårdsvänd balkong i perfekt söderläge!

Belägen högt upp på våning fyra och med öppen planlösning presenterar vi ännu en suverän 3:a om 70 kvm med underbart ljus och gårdsvänd balkong i solkysst läge!

Lägenheten bjuder på stora fönsterpartier och släta, ljusa väggar i fint samspel med vackert genomgående ekparkett. Underbar balkong via vardagsrummet och i perfekt söderläge med eftermiddag- och kvällssol! Wow.

Fina bostaden bjuder på två ljusa och fräscha sovrum med behagligt ljus och plats för såväl säng som skrivbord. I master-sovrummet finns fyra inbyggda garderober i fullängd. Badrummet ståtar med helkaklad interiör och med praktisk tvättmaskin samt torktumlare. Skön golvvärme är installerad såklart. Med ett väl tilltaget vardagsrum som dessutom leder ut till suveräna balkongen i soligt söderläge, möts vi av ett genomgående ljusflöde i hela bostaden. Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Kurosh Salehi
0707-53 48 00 kurosh@vaningen.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.