Objektet är sålt.
Slutpris: 1 800 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, Bunkeflostrand
Gottorpsvägen 33F
Boarea: 55 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 2
Våning: 2 av 4
Hiss: Ja Från markplan
Balkong: Ja
 

Modern 2:a byggd 2017 med låg avgift, balkong i söder & utsikt mot Öresundsbron!

Väldisponerad och stilfull lägenhet med två rum om 55 kvm, byggd 2016-2017 med hög standard och med superlåg avgift i Bunkeflostrands bästa bostadsrättsförening. Med endast minuter från havet och Hyllie station, är bostaden i förträffligt läge och dessutom med stor balkong i solsäkert väderstreck!

Fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier och två solsäkra väderstreck kännetecknar denna stilrena 2:a med öppen planlösning. En suverän lägenhet med fina ytor i vardagsrum och sovrum med behagligt ljus och plats för såväl säng som skrivbord. Ett stort badrum med dusch, samt med egen tvättmöjlighet. Via det väl tilltagna vardagsrummet som leder ut till härliga balkongen, möts vi av ett genomgående ljusflöde i hela bostaden. Med närhet till Limhamn, Hyllie station och minuter från Köpenhamn är bostaden det självklara valet. Välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Kurosh Salehi
0707-53 48 00 kurosh@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.