Visningar. Boka tid här
Åhusvägen
4 595 000 kr
Avgift: 4 781 kr
Avgiften är exklusive hushållsel, värme, VA, avfall samt TV/bredband. Obligatorisk tillägg för parkering 250 kr/mån
Boarea: 104 m2
Rum: 4
Hiss: Nej
 

1½-plan med söderläge!

I Brf Malengården finner vi sju välplanerade radhus alla med uteplats i söderläge!
I detta 104 kvm stora hörnhus välkomnas vi av en entré med inbjudande entré med praktisk klinker och möjlighet till avhängning, i anslutning härtill finner vi det välutrustade köket. Vardagsrum och matplats i öppet samband vilket ger flexibilitet i möbleringen och inbjuder till umgänge med familj och vänner, härifrån når vi också uteplats i soligt söderläge, trädgården sträcker sig runt huset vilket ger utrymme för gröna fingrar samt extra utgång från vardagsrum. Rymligt badrum med dusch där även tvättmöjligheter finns samt förråd under trappan gör att ytorna utnyttjas maximalt! På ovanvåningen finner vi den privata delen med 3 bra sovrum, där vi i master bedroom har tillgång till en väl tilltagen klädkammare samt ytor för en läshörna eller skrivbord. Även här finner vi ett badrum med dusch, detta med ett fönster. Bilen ställer du bekvämt på den gemensamma parkering, i anslutning härtill är också förråden placerade. Ett ytterst välplanerat hus som rymmer allt man behöver och med därtill!

Ansvarig mäklare.

Avdelningschef Nybyggt & Reg. fastighetsmäklare Jenny Hylén
0739-62 42 95 nybyggt@vaningen.se
Brf Malengården
Bostadsrätter: 7st 4 - 4 rum
Äntligen finns nu möjlighet att förvärva ett nyproducerat radhus mitt i Båstad. På mysiga Malen finner vi sju arkitektritade hus som blandar det traditionella med det moderna. Här får du närhet till både stranden, för ett uppfriskande morgondopp, och härliga promenadstråk i varierad miljö. Tillsammans med ett varierat utbud av restauranger samt spa och kallbadhus som håller hög klass gör detta den lilla pärlan på Bjäre till något helt extra. Här trivs du i hus som har hög kvalitet med klassiskt stilrena kök, bänkskiva i kompositen samt vitpigmenterat parkettgolv i ek. I söderläge finner du uteplatsen med både trädäck och gräsmatta. Välkommen hem till Brf Malengården!
Lernacken

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

4

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Radhus

Lägenhetsnummer förening:

7

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.