Objektet är sålt.
Slutpris: 2 520 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Svedala, Bara
Torggatan 8B
Boarea: 80 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 4 av 5
Hiss: Ja Hiss från markplan
Balkong: Ja
 

Välplanerad trea med stor balkong

I centrala Bara, med nära till all service du behöver i vardagen, skolor och grönområden ligger denna nya och föredömligt planerade trea. Bostaden har en fantastisk utsikt mot de fina omgivningarna och har även försetts med flera smakfulla och påkostade tillval. Lägenheten har en stor och härlig balkong. I nybyggda Brf Torggatan 1 bor du med låga boendekostnader. Lägenhetens låga och bra energiklassificering gör att många banker erbjuder ett förmånligt grönt bolån som ger dig en lägre månadskostnad. Kolla med din bank!

Lägenheten erbjuder alla de bekvämligheter du kan önska med tvättmöjligheter, gäst-wc och kök med alla de vitvaror du kan önska! Lägenheten nås enkelt med hiss från markplan. Här bor du på ett av föreningens bästa läge med fönster i två väderstreck och fri utsikt! Varmt välkommen på visning till populära Bara och Torggatan 8B.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Anders Backman
0768-56 55 25 anders.backman@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.