Åstorp, Centralt
Vitsippan 5C
1 995 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 464 kr
Värme- och vatten avgift tillkommer med 294 kr.
Boarea: 95.5 m2
areakälla: föreningens information
Biarea: 25 m2
Rum: 4
Våning: 1.2 av 2
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Välkommen hem!

Äntligen har vi nöjet att presentera ett av de "engelska" radhusen i HSB Vitsippan!

Här kan du njuta av två inredda plan plus källare, fräscha och uppdaterade ytskikt samt en bedårande tomt om cirka 70 kvm i fantastiskt solläge. Många vackra originaldetaljer är bevarade sedan byggåret, såsom parkettgolv med holländskt mönster, glasdörrar med originalhandtag och inte minst den vackra trappan. Samtidigt har kök, badrum och ytskikt nyligen uppdaterats, här kombineras dåtiden och samtiden i en synnerligen vacker och harmonisk symbios. Välkrattade gångar och grönskande häckar leder upp och välkomnar oss in i detta harmoniska hem.

Hjärtligt välkommen att boka din privata visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Carl Brangmo
0737-45 37 04 carl.brangmo@vaningen.se

Visningar.

Lördag 2 Juli
11:00 - 12:00

Bostadsbeskrivning

Allmän beskrivning:

Entréplan erbjuder god avlastningsyta direkt i hallen samt garderob och gäst-WC. Köket nås på höger sida från hallen, otroligt trivsamt med ljus kakel och en grå kulör på stommar och luckor. Det vackra vardagsrummet är stort med gott om ljusinsläpp, här finns plats för såväl matrumsdel som tv-möblemang. Härifrån nås den bedårande trägården, lättskött och insynsskydda, lummig och inbjudande. Här kan man avnjuta såväl stillsamma eftermiddagar med en bok som grillkvällar med familj och vänner.

Ovanvåningen erbjuder tre rejäla sovrum med plats för säng, möblemang och goda garderobslösning. Här finns också det fräscha badrummet vilket renoverades under 2014.

Källarplan blir det praktiska utrymmet, stor tvättstuga, goda förvaringsmöjligheter. Behöver du ett extra sovrum eller ordentligt hemmakontor så varför inte inrymma det här?

Sammantaget ett otroligt charmigt och inbjudande hem med gott om plats för familjen. Njut av det bästa från två världar - bostadsrättsföreningens bekväma trygghet och känslan av ett eget hus.

Kök:

Ytterst trivsamt kök med gott om arbetsyta och förvaringsutrymmen. Uppdaterat med nya ytskikt, bänksiva och del av vitvarorna från 2018. Mycket smakfullt med härlig matplats för minst 6 personer.

Badrum:

Fräscht duschutrymme renoverat under 2014 med kakel och våtrumsmatta. Duschväggar i glas, kommod med blandare och fräsch inredning.

Gäst-WC:

Smakfullt renoverat under 2016.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Radhus

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

0020

Andel i årsavgift:

3.41521 %

Andel i förening:

3.41521 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Byggnadstyp:

Bostadsrättsradhus

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Centralvärme

Övrigt:

Fiber är installerat.

Energideklaration:

Utförd

Driftskostnader

Kommentar:

Hushållsel tillkommer

Förening

Namn:

HSB BRF Vitsippan i Åstorp

Organisationsnummer:

737600-0621

Allmänt om föreningen:

BRF Vitsippan i Åstorp är en privatbostadsrättsförening som bildades 1957. Föreningen äger fastigheten Vitsippan 1 i Åstorp vilken man upplåter till bostadsrättslägenheter.

Föreningen har 30 bostadsrätter med en totalyta om 2 655 kvm. Fördelningen är enligt följande:
15st 4 rok
15st 3 rok

Föreningen har 30 garage och 4 parkeringsplatser.

Under 2019 ersattes det tidigare gassystemet med fjärrvärme.

Sedan 2020 levereras även det varma tappvattnet via fjärrvärmenätet.

Vänligen ta del av de dokument som finns bifogade till annonsen.

Omgivning

Allmänt om området:

Åstorp eller Söderåsstaden som samhället också kallas är en egen kommun med Åstorp som huvudort. Bra geografiskt läge mitt i nordvästra Skåne och kommunen gränsar till fem andra kommuner: Helsingborg, Ängelholm, Klippan, Svalöv och Bjuv. Från den centrala stationen går tågen direkt till både Helsingborg och Malmö.

I Åstorp finner du allt du behöver för att underlätta vardagen, dagis och skolor åk 0-9, matbutiker, apotek, vårdcentral, systembolag och bank. I byns centrum kan du njuta av restauranger, butiker och diverse serviceutbud. För mer shopping når du snabbt till Familia i Hyllinge där populära City Gross och Maxi ligger intill. Aktiviteter i kommunen är bl.a. fotboll, ishockey, innebandy och handboll. Här finns ishall, bowlinghall, sporthall och en stor ridanläggning. I Tingvallaskogen finns belyst motionsslinga och golfbana finns i Hyllinge.

Åstorps omgivande landskap är varierat och består av både det öppna slättlandskapet och Söderåsens djupa bokskogar.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.