Trelleborg, Anderslöv
Plåtgatan 5C
2 595 000 kr
Avgift: 5 624 kr
Avgiften är exklusive hushållsel, värme/varmvatten, VA, avfall samt TV/bredband. El och vatten faktureras som obligatoriskt tillägg via föreningen enligt schablon och stäms av mot faktisk förbrukning.
Boarea: 133 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 6
Hiss: Nej
 

Nybyggt och påkostat - Ateljéhusen i Anderslöv

Familjehus på soliga och avkopplande Söderslätt!

Omgivet av vackra hedlandskap i omtyckta Anderslöv står snart detta välplanerade bostadsrättsradhus färdig! Ta chansen att bli den första som flyttar in i detta eleganta townhouse med ett helt ateljéplan högst upp. Ateljéhusen i Anderslöv ger dig en stilren nyproduktionsstandard och ljusa, nordiska inredningsnyanser skapar hållbara hem som håller över tid. I det familjevänliga området har du givetvis egen bilplats och bra kommunikationer till såväl Malmö som Trelleborg.

Entréplanet bjuder sociala ytor med välutrustat kök i anslutning till luftigt vardagsrum. Köket från Marbodal går i vitt, med bänkskiva i kulören Svart mocka och vitvarorna kommer från Siemens. Från vardagsrummet nås också uteplatsen och den lättskötta trädgården.

På andra våningen finns ett allrum och tre sovrum. Såväl första som andra våningen har helkaklade badrum med spotlights och behaglig golvvärme (vattenburen på plan 1, elektrisk komfortvärme på plan 2). Det ena utrustat med badkar, det andra med dusch.

Högst upp tornar det eleganta ateljéplanet, som gett projektet sitt namn, upp sig. Det höga läget och de fyra takfönstren ger ett härligt ljusinsläpp och en stor flexibilitet i användningsområden. Ett lyxig sovrum, ett socialt utrymme eller varför inte en egen ateljé?

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Teamchef Nybyggt Emelie Henriksson
0729-86 65 05 emelie.henriksson@vaningen.se

Visningar.

Söndag 11 December
12:45 - 13:15
Anmälan krävs, kontakta mäklare för tidsbokning!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

6

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Radhus

Lägenhetsnummer förening:

22

Andel i årsavgift:

4.04897 %

Andel i förening:

3.61036 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Byggnadstyp:

Bostadsrättsradhus

Byggnadsår:

2022

Fönster:

Aluminiumklädda träfönster

Uppvärmning:

Individuell värmepump. Golvvärme i entréplan, radiatorer på ovanvåningar

Ventilation:

Frånluft med värmeåtervinning

Övrigt:

Föreningens byggnader stod färdiga för inflyttning juni-okt 2022.

Energideklaration:

Utförd: Behövs ej

Övriga Byggnader

Förråd

Driftskostnader

Elkostnad:

23 940 kr/år

VA:

5 988 kr/år

Total driftkostnad:

29 928 kr/år

Kommentar:

Bostadsrättshavare bekostar hushållselen. Fakturering som ett obligatoriskt tillägg enligt schablon i förväg, med justering efter uppmätt förbrukning via undermätare. Bostadsrättshavaren svarar själva för värme/varmvatten (värmepump går på lägenhetens el). Bostadsrättshavare bekostar sin del av kallvatten (VA) genom undermätare som faktureras i förväg som ett obligatoriskt tillägg enligt schablon med senare justering efter uppmätt förbrukning.

Bostadsrättshavaren svarar för eget abonnemang avseende TV/bredband och avfall. Varje bostadsrättshavare har skötselansvar (inkl. snöröjning) för den upplåtna marken.

Förening

Namn:

Brf Ateljéhusen

Organisationsnummer:

769639-1817

Äger föreningen marken:

Ja

Parkering/garage:

Parkering på egen uppfart eller gemensam biluppställningsplats

Bredband/TV:

Bredband

Ekonomi:

Föreningen har tillträtt fastigheten 2022. Föreningens gemensamma lån är ännu inte bundna, därav kan avgiftsförändringar med anledning av ränteavvikelser ske.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Omgivning

Allmänt om området:

Anderslöv är belägen i det vackraste av områden, i ett hedlandskap som påminner om den skotska landsbygden. Vackert böljande och kuperat med närhet till Havgård och Börringesjön. Gabeljung är skogen där man njuter av trevlig blandskog. Lagom stor för att snabbt lära känna omgivningarna och de bästa gångstråken. Herrgårdarna Havgård och Börringekloster gör sitt till för att förhöja charmen.
Söder om Anderslöv ligger den skånska slätten och ca 10-15 min med bil når man stränderna i Beddingestrand och Skateholm. Denna unika placering mellan två så olika landskap gör naturupplevelsen extraordinär i ett Skåne där man annars får välja.

Om man som barnfamilj väljer att flytta hit så erbjuder Anderslöv full service i form av dagis, skolor och många former av aktiviteter. Förutom de kommunala valen måste föräldrakooperativet Börringebarnen nämnas, ett dagis beläget på Börringeklosters mark och byggnad, en unik miljö för de små att tillbringa sina dagar på. Populär är även Pilens Montessori i Fru Alstad. Här finns dagis samt skola upp till 5:e klass. Denna har mycket gott renommé, även detta är ett föräldrakooperativ. Aktiviteter för barn och ungdomar i och runt Anderslöv är många. Fotboll och ridning står högt upp på listan. Även musik och teater finns för den som detta tilltalar.

Varför vill man bo i Anderslöv?
Anderslöv är en pittoresk by på Söderslätt i framfart. Här byggs nya villor och barnfamiljer flyttar ut från Malmö och de andra större städerna. Det bra pendlingsavståndet till såväl Malmö, Lund, Trelleborg samt Köpenhamn och närheten till Sturup lockar många. Byn är en genuin by med bl.a. kyrka och Gästis från den gamla tiden och modern service såsom dagis, skola, vårdcentral, tandläkare och affärer. Även gym, järnhandel och apotek.

Avstånd: 3 mil Malmö, 2 mil Trelleborg, 3 mil Ystad, 3,5 mil Lund, 1,4 mil till Sturups flygplats

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.