Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Norrköping, Söder
Wadströmsgatan 10A
1 250 000 kr
Avgift: 2 012 kr
Inkl. värme, vatten, kabel-tv, bredband och el
Boarea: 38 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 1
Våning: 1 av 4
Hiss: Nej
 

Yteffektiv etta i stabil föreneing!

Belägen på första våningen i lugnt och trivsamt område välkomnar denna yteffektiva bostad med låg avgift, perfekt för studenten eller förstagångsköparen. Vi öppnar upp dörrarna till denna hemtrevliga bostad och möts av en stilren interiör med tidlösa färger och materialval. Lägenhetens är välbalanserade med start från hall som är lagom stor samtidigt som det finns praktisk förvaring i form av garderob såväl som utrymme för öppen avhängning. Badrummet som ligger i anslutning bjuder på badkar och har kaklade väggar. Till höger om hallen finner vi bostaden kök, här bli matlagningen till ett nöje i det fullutrustade köket där vi får plats med matbord och har bekvämligheter som diskmaskin. Tar vi istället vänster från hallen så når vi allrummet som utan svårigheter inrymmer både soffa, säng och garderob.
HSB Brf Fridtuna är en stabil förening med god ekonomi, låg belåning och där både bredband och el ingår i avgiften. Känner man för en stunds avkoppling i solen så finns här en grönskande innergård som inbjuder till lugn och ro. Här bor vi med närhet till Vasaparkens stora grönområde och samtidigt nås centrum på bara några minuter. Med buss- och spårvagnshållplats i området tar vi oss smidigt runt i stan. Varmt välkomna till ett optimalt hem där varje kvadratmeter har tagits tillvara på, vi ses på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Franchisetagare Felix Åhlén
0705-79 51 17 felix.ahlen@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Rymlig och välkomnande hall med parkettgolv och tapetserade väggar. Här finns plats för avhängning samt garderob där man effektivt kan stuva undan skor och jackor och därmed hålla hallen mer representativ.

Badrum:

I anslutning till hallen har vi badrummet. Här ligger det en våtrumsmatta och väggarna är kaklade. Badrummet är utrustat med wc, handfat på kommod, spegelskåp samt badkar.

Allrum:

Trivsamt allrum med parkettgolv och målade väggar. En skjutdörrsgarderob med 2 dörrar finns i rummet.

Kök:

I köket vilar ett parkettgolv, väggarna är målade och här får vi plats med matbord. Köket är utrustat med ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.