Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Norrköping, Öster
Vikbolandsgatan 1
Boarea: 46 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 1.5
Våning: 2 av 4
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Charmig 1,5:a med balkong!

På populära Öster med närhet till allt vad staden har att erbjuda finner vi denna lättmöblerade och charmiga 1,5:a med äldre trägolv. Flyttar du hemifrån, kanske ska du studera på universitetet eller söker du bara ett charmigt boende i bra kvarter? Oavsett anledning så blir denna fina 1,5:a optimal. Här har du ett hem att trivas i som bjuder på ljusa ytskikt med genomgående trägolv. Lägenheten som är belägen på bekväma våning 2, hiss finns, har en stor balkong mot föreningens innergård. Här finns också gott om förvaringsmöjlighet via klädkammare och skulle det inte räcka till så finns det mer förvaring via källarförråd.

Det centrala läget gör att du bara har några minuter till i stort sett vad man än vill hitta på oavsett om det är lugnet i Oxelbergsparken eller om det är pulsen i city med restauranger, shopping, kultur- och nöjesliv.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Emma Ivinger
0707-18 06 32 emma.ivinger@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.