Objektet är sålt.
Slutpris: 1 995 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Norrköping, Norr
Sandgatan 15
Boarea: 69.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 6 av 6
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Ljus trerummare med inglasad balkong!

Flytta in och trivs i denna bekväma trerummare med inglasad balkong. Här möts vi av genomgående ljusflöde, enhetlig interiör och ljusa färgval som omfamnar bostaden med lugn. Lägenheten disponerar ett fint kök i vitt utförande med fulltalig maskinpark, vardagsrum med plats för både soffmöblemang och matgrupp samt två sovrum. Badrummet är praktiskt med kaklade väggar och klinker på golv och i bostaden finns goda förvaringsmöjligheter via klädkammare. Skulle inte det räcka till så finns det mer förvaring via källarförråd. Som grädde på moset får du en inglasad balkong som du når via vardagsrummet, här skapas ytterligare ett rum som kan användas från tidig vår till sen höst. Önskar man öppna upp inglasningen så går det självklart också bra.
Här bor du i en bra förening med låg belåningsgrad och med solceller på taket som håller nere elkostnaderna. Till detta väntar ett närområde som inte gör någon besviken, med citys hela utbud av restauranger, shopping, kultur- och nöjesliv inom bekvämt promenadavstånd. Här bor du också bara några minuter från campus och Norrköpings centralstation, ett ypperligt läge för pendlaren att nå Norrköpings kranskommuner likväl som Stockholm.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Felix Åhlén
0705-79 51 17 felix.ahlen@vaningen.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.