Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Norrköping, Norr
Åbygatan 10
1 850 000 kr fast pris
Avgift: 5 017 kr
I avgiften ingår värme, vatten samt grundutbud kabel-tv
Boarea: 80 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 1 av 4
Hiss: Nej
 

Trerummare med väldisponerade ytor!

Nu öppnar vi upp dörrarna till Åbygatan 10 och välkomnar er in till denna charmiga trerummare. Bostaden har en genomgående ljus färgsättning som ger dig goda förutsättningar att inreda helt efter eget tycke och smak. Här har ni ett hem att trivas i som bjuder på fina furugolv och där väldisponerade ytor möter en trivsam planlösningen. I sällskapsrummet möts vi av stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och de båda sovrummen är praktiskt belägna mot föreningens innergård. Det rymliga köket ger oss alla bekvämligheter vi kan önska oss - både i förvaring och arbetsytor, och här finns det gott om plats för matbord invid fönstren. Rummen är rymliga och lättmöblerade och här erbjuds vi dessutom både duschrum och gäst-WC.
Känner du för en stunds avkoppling i solen så finns här en ljuvlig grönskande innergård som inbjuder till lugn och ro. Här finns trädäck med tillhörande utemöbler, en riktig oas att njuta av under årets finare dagar. Brf Hermes är en privat förening med låga avgifter och här bor du med gångavstånd både till Campus och grönområde i form av Folkparken. Dessutom bor du här med närhet till kommunikationer, resecentrum, mataffärer och caféer. Välkommen med din intresseanmälan!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Felix Åhlén
0705-79 51 17 felix.ahlen@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

I hallen ligger ett furugolv och väggarna är tapetserade. Här finns det plats för avhängning.

Kök:

Köket är rymligt och här finns goda förvaringsmöjligheter och bra med arbetsyta. På golvet vilar ett laminatgolv och väggarna är tapetserade. Köket är utrustat med ugn med spishäll, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys.

Vardagsrum:

Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Här ligger det ett furugolv och väggarna är tapetserade.

Sovrum:

Bostaden har två sovrum som båda är vända mot föreningens innergård. I båda sovrummen ligger det ett furugolv och väggarna är ljusa. I det lite mindre av de två sovrummen finns en inbyggd garderob.

Duschrum:

Helkaklat duschrum med mosaiksättning i duschhörnan. Duschrummet är utrustat med wc, handfat i kommod, spegelskåp samt dusch med svängdörrar i glas.

Gäst-WC:

Gäst-WC med klinkergolv, målade väggar samt kakelsättning ovanför handfatet. Här finns wc, handfat i kommod samt spegelskåp.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.