Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Norrköping, Haga
Hagagatan 12B
1 100 000 kr
Avgift: 3 853 kr
inkl. värme, vatten, fastat kostnaden el, hushållsel, kabel-TV och bostadsrättstillägget
Boarea: 61 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 1 av 4
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Tvårummare med inglasad balkong!

Med grönskande innergård i lugna och trevliga omgivningar, samtidigt som du har närhet till kommunikationer befinner vi oss på Hagagatan 12B i denna bostad som du snart har chansen att få kalla ditt hem. På bekväma våning 2 i huset förser oss denna tvårummare med vida kvadrat där den inglasade balkongen i söderläge förlänger sommaren långt in på hösten. Köket är av god storlek med ypperliga förvaringsmöjligheter och här finns gott om plats för matbord. Vidare bjuds vi på vardagsrum med plats för både soffa och matbord, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och inbyggda garderober samt ett helkaklat badrum. Hallen är perfekt för att hålla dina ytterkläder och skor organiserade med både öppna och stängda förvaringslösningar, dessutom finns två externa förråd.
Brf jasminen är en trygg förening med låg belåning där värme, vatten, fastat kostnaden el, hushållsel samt kabel-TV ingår i avgiften. Här bor du nära kommunikationer och i närområdet finns livsmedelsbutik, restauranger och gym. Ingelsta shopping med hela dess utbud av shopping och restauranger finns bara några minuter bort med bil. Välkommen med din intresseanmälan!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Emma Ivinger
0707-18 06 32 emma.ivinger@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hall med klinkergolv och målade väggar. Här finns plats för avhängning samt tre garderober där ytterkläder och skor kan stuvas undan och därmed hålla hallen mer representativt.

Kök:

Köket är av god storlek och bjuder på goda förvaringsmöjligheter och plats för matbord. Här löper samma klinkergolv från hallen in och väggarna är målade samt en tapetserad fondvägg. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, inbyggd ugn och inbyggd mikro, kyl och frys.

Vardagsrum:

Vardagsrum med parkettgolv och målade väggar varav en vägg i en mörkare nyans. Från vardagsrummet når man bostadens inglasade balkong som är beläget i härligt söderläge.

Sovrum:

Bostadens sovrum ger utrymme för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Här ligger det ett parkettgolv och väggarna är målade. I sovrummet finns tre garderober plus tre inbyggda garderober med överskåp.

Badrum:

Helkaklat badrum som är utrustat med wc, handfat i kommod, spegelskåp, badkar med vägghängt duschmunstycke, handukshållare samt tvättmaskin.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.