Objektet är sålt.
Slutpris: 1 400 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Norrköping, Eneby
Reenstiernagatan 32
Boarea: 69 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2.5
Våning: 8 av 8
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Lägenhet med storartad utsikt!

Vi tar hissen från markplan upp till våning åtta och välkomnas till denna bostad som bjuder på inglasad balkong med en storartad och vidsträckt utsikt över bland annat Pryssgården samt Glan, en utsikt utöver det vanliga. När vi kliver in över tröskeln möts vi av en rymlig hall som mynnar ut till den inglasade balkongen där vi stora delar av året får som ett extra rum. Är förvaring viktigt för dig så har du i hallen öppen så väl som sluten förvaring längs med flera garderober – dessutom så följer ett vindsförråd samt ett matkällarförråd med lägenheten. Vardagsrummet pryds med fin fiskbensparkett och här får vi plats med både matbord och soffgrupp och tack vare de fantastiska fönsterpartierna som sträcker sig över rummets ena vägg får vi ett fint ljusinsläpp. Köket är strategiskt placerat avskilt från vardagsrummet och här får vi plats för matbord intill det ljusbringande fönstret. Vidare finns här ett sovrum som rymmer dubbelsäng med tillhörande möblemang samt helkaklat badrum med tvättmöjligheter.

Brf Sandstugan bjuder på grönskande innergårdar och i föreningen finns relaxavdelning med spa och gym. Har du övernattande gäster finns övernattningsrum att hyra. Här bor du med flera värdefaktorer där affär och apotek finns inom kort promenadavstånd liksom goda kommunikationer via buss och spårvagn.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Felix Åhlén
0705-79 51 17 felix.ahlen@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.