Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Norrköping, Centralt
S:t Persgatan 41
2 300 000 kr
Avgift: 4 463 kr
Inkl. vatten, bredband, kabel-TV och bostadsrättstillägget. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer på 646 kr gällande värmeavgiften. Den totala avgiften blir därmed 5 109 kr.
Boarea: 76 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 2 av 5
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Modernt och funktionellt hem med inglasad balkong!

Välkommen till S:t Persgatan 41! Här bjuds vi på ett modernt och funktionellt hem på samma gång med ljusinsläpp från två väderstreck och inglasad balkong. Invändigt är det luftigt och trivsamt som skapar en välkomnande och avslappnad atmosfär. Köksdelen har gott om förvaring och här finns också yta för det större middagsbordet. Vardagsrummet är behagligt med ljusinsläpp ifrån två väderstreck och härifrån når vi den inglasade balkongen. Vidare finns här två sovrum i bra storlek samt stilfullt badrum med en generös duschdel och egen tvättmaskin för bästa komfort - självklart med klinker på golv och kakel på väggarna. Förvaring är alltid en viktig fråga, till denna lägenhet finns förutom goda förvaringsmöjligheter i hall och sovrum ett externt förråd, och skulle det inte vara nog har föreningen extra förråd som hyrs ut till medlemmar.
Som boende på S:t Persgatan 41 har man närhet till så väl Campus som centrum med allt vad staden har att erbjuda. Inom bekvämt promenadavstånd hittar vi även det historiska Industrilandskapapet och charmiga Knäppingsborg.
Nyfiken på att veta mer? - Kontakta mäklare Felix för mer information.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Felix Åhlén
0705-79 51 17 felix.ahlen@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hall med laminatgolv och ljust målade väggar. Här finns plats för avhängning via skjutdörrsgarderob.

Duschrum:

Stilenligt helkaklat

Kök:

Modernt och praktisk kök med goda förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord. Här vilar ett laminatgolv och väggarna är målade i vitt med en tapetserad fondvägg. Köket är utrustat med ugn, spishäll, fläkt, mikro och kyl/frys.

Vardagsrum:

Trivsamt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Här vilar ett parkettgolv och väggarna är ljusa. Från vardagsrummet är det utgång till bostadens inglasade balkong.

Sovrum:

I det lite större av de två sovrummen får vi gott och väl plats med dubbelsäng med tillhörande möblemang. Här vilar ett parkettgolv och väggarna är målade med en tapetserad fondvägg.

Sovrum:

Även detta sovrum är rymligt och här vilar ett laminatgolv och väggarna är målade med en tapetserad fondvägg. Flertalet garderober finns i rummet.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.