Norrköping, Centralt
Slottsgatan 88
2 200 000 kr
Avgift: 5 140 kr
inkl. värme, vatten och fast avgift för el. Schablonkostnad för el om 525 kr tillkommer, avläses och regleras 1 gång per år. Bredband och kabel-tv om 98 kr tillkommer. Den totala månadsavgiften blir därmed 5 763 kr.
Boarea: 74 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 3 av 5
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Lugnt och harmoniskt hem med cityläge!

På Slottsgatan 88, ett stenkast från resecentrum och med närhet till trevliga promenadstråk runt Motala Ström presenterar vi nu denna trevliga trerummare fördelade på 74 moderna kvadrat. I bostaden löper genomgående vackert parkettgolv som möter behagliga färgval på väggarna och vi bjuds på ett lugnt och harmoniskt hem. Köket som är fullutrustat binds varsamt samman med vardagsrummet men vi får här ändå en tydlig uppdelning. Lägg därtill två sovrum i bra storlek samt ett stilfullt helkaklat badrum som förser oss med både tvättmaskin och torktumlare för bästa komfort. Kronan på verket är den stora balkongen som sträcker sig längs med hela bostaden. Utsikten mot den grönskande gården skapar ett trevligt blickfång och här finns möjlighet att möblera upp med både ett caféset som med loungemöbler och grill. Är förvaring viktigt för dig så kan vi glädja dig med att här får du de självklara delarna så som garderober inne i bostaden men sen också ett externt förråd som sväljer mycket. Området gör heller ingen besviken med sin absoluta närhet till bl.a. Kaktusparken och mysiga Strömsholmen. Inom bekvämt promenadavstånd hittar vi även det historiska Industrilandskapapet, charmiga Knäppingsborg och Norrköpings centrum med allt vad staden har att erbjuda. Välkommen med din intresseanmälan!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Felix Åhlén
0705-79 51 17 felix.ahlen@vaningen.se

Visningar.

Söndag 12 Februari
11:00 - 11:45
Boka visning via nätet eller kontakta mäklaren
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

I hallen möts vi av ett praktiskt klinkergolv som sedan övergår i parkettgolv. Väggarna är ljusa och här finns så väl öppen som sluten förvaring i form av 2 garderober.

Duschrum:

Stilfullt duschrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Duschrummet är utrustat med wc, handfat i kommod, spegelskåp, dusch med glasdörrar samt tvättmaskin och torktumlare för bästa komfort.

Vardagsrum:

I vardagsrummet vilar ett parkettgolv som passar fint till de ljusa väggarna.

Kök:

Fullutrustat kök med goda förvaringsmöjligheter bakom vita släta samt glasinfattade luckor. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, inbyggd mikro och ugn, diskmaskin, kyl och frys.

Sovrum:

Rymligt sovrum som ger utrymme för så väl dubbelsängen som tillhörande sängbord. Här ligger ett parkettgolv och väggarna är målade. 2 garderober finns i rummet samt utgång till balkong.

Sovrum:

Sovrum med goda förvaringsmöjligheter via en garderobsvägg och utgång till balkong. Här vilar ett parkettgolv och väggarna är målade.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.