Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Norrköping, Beckershov
Bergslagsgatan 59
2 250 000 kr
Avgift: 4 127 kr
inkl. värme, vatten, hushållsel och bostadsrättstillägget. Ett obligatoriskt tillägg om 173 kr tillkommer gällande kabel-TV, bredband och IP-telefoni
Boarea: 83 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 2 av 3
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Välplanerad fyrarummare med balkong!

Snart kommer denna härliga 4:a ut till försäljning!

Denna välplanerade fyrarummare huserar på andra våningen med balkong där solen tittar fram på förmiddagen och stannar till solnedgång. Här erbjuds ett tilltalande boende där du kan njuta i många år framöver.

Här möts vi av en välkomnande hall med både avhängningsmöjligheter och garderob. Ljust och luftigt vardagsrum med en fin fiskbensparkett och här finns plats för både soffgrupp och matbord om så önskas. Från vardagsrummet har vi utgång till bostadens balkong varifrån du har fri uppsikt över gården. Funktionellt kök med integrerade maskiner och gott om både skåpsförvaring och bänkyta. I köket får vi plats med matbord invid fönstret. Vidare finns här 3 sovrum och helkaklat badrum.

I Hsb Brf Bergslaget bor du i en välskött förening med god ekonomi och låg belåning där värme, vatten, hushållsel, bostadsrättstillägget, kabel-tv, bredband samt IP-telefoni ingår i avgiften. För den träningsintresserade har föreningen ett gym som medlemmar får nyttja till en kostnad av 200 kr/år.

Föreningen kommer att byta inpasseringen/nyckelsystem till fastighetens entréer och källarutrymmen. Detta medför att säkerheten höjs och samtliga gemensamma utrymmen kommer få access via nyckeltagg och utrymmena kommer bli bokningsbara digitalt via app och bildskärmar.

Härifrån har du nära till grönområden som till exempel Folkparken och promenadstråk kring Motala Ström, men också till Himmelstalundsfältet med strövområden, idrottsplatser och friluftsbad. Lägg där till närheten till Ingelstad shopping med hela dess utbud av shopping och restaurang.

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

HALL:

Hall med ekparkett och målade väggar. Här finns plats för av hängning samt ytterligare förvaringsmöjligheter i form av en skjutdörrsgarderob med 2 dörrar.

SOVRUM:

Här ligger det ett ekparkett och väggarna är målade. I anslutning till sovrummet finns en klädkammare.

BADRUM:

Helkaklat badrum från 2020 som går i vitt och grått.
Badrummet är utrustat med wc, tvättställ, toppmatad tvättmaskin, badkar och golvvärme.

KÖK:

Arbetsvänligt kök med laminatgolv, tapetserad fondvägg och målade väggar. Här får vi plats med ett matbord invid fönstret.
Köket är utrustat med ugn, spishäll, fläkt, skafferi, kyl och frys.

SOVRUM:

Sovrum med ekparkett och målade väggar. I rummet finns en skjutdörrsgarderob med 2 dörrar.

VARDAGSRUM:

Vardagsrum med fiskbensparkett och tapetserade väggar. Från vardagsrummet når vi bostadens balkong vilket ifrån vi har utsikt över gården.

SOVRUM:

Sovrum med ekparkett och målade väggar. I rummet finns en skjutdörrsgarderob med 2 dörrar.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

22

Lägenhetsnummer register:

1101

Andel i årsavgift:

2.18883 %

Andel i förening:

2.18883 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Beckershov 5

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

1956

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Självdrag

Ventilationsbesiktning:

utförd 2019-01-24

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 106 kWh/m²/år
Energiklass: D
Primärenergital: 110 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2019-01-24

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

4st

Försäkring:

2 066 kr/år

Övrigt:

2 076 kr/år

Total driftkostnad:

4 142 kr/år

Kommentar:

Övrigt är den obligatoriska avgiften för bredband, tv och IP-telefoni.

Förening

Namn:

HSB Brf Bergslaget

Organisationsnummer:

725000-1315

Allmänt om föreningen:

Föreningens egendom omfattar fastigheten kv Beckershov 5 med adress Bergslagsgatan 55-65. Husen färdigställdes år 1956 och innehåller 54 bostäder.

Lägenhetsfördelning:
2 rum och kök 21 st
3 rum och kök 18 st
4 rum och kök 12 st
5 rum och kök 3 st

Gemensamma utrymmen:
I källaren finns tvättstuga med torkrum. I föreningen finns också barnvagnsförråd och 3 cykel förråd. För föreningsmedlemmar finns gym att nyttja till en kostnad av 200 kr/år och föreningslokal att hyra samt bastu.

Fastigheterna är fullvärdeförsäkrade i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår även bostadsrättstillägget. Observera att denna inte ersätter hemförsäkringen.

Marken innehas med tomträtt genom tomträttsavgälde med Norrköpings kommun. Avtalet löper till och med 2035-12-31.

Delat ägandeskap: Ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

I förningens finns 12 garageplatser och 21 parkeringsplatser, varav 15 stycken med el-stolpe. En garageplats kostar 419-461 kr/mån, parkeringsplats med el-stolpe 200 kr/mån och parkeringsplats 125 kr/mån. 3 st laddstolpar för el-bil. Separat kö tillämpas.
Det finns gott om parkeringsmöjligheter (boendeparkering via Norrköpings kommun) rumt föreningen.

Bredband/TV:

Bredband med hastighet 100/100, basutbud av tv-kanaler och IP-telefoni via Telia.

Renoveringar:

1986/87 - Genomgripenade yttre fastighetsrenovering som omfattade tak, fönster, balkonger, tilläggsisolering och uppsättning av fasadtegel samt iordningställdes utemiljön.
1995 - Utbyte av stamledningar med därtill tillhörande ventilbyten och renovering av samtliga badrum/WC, med undantag av stamledningar i lägenhet 3 och 10.
2014 - Installation av solceller på taket.
2017/2018 - Stora underhålls- och reparationsarbeten har genomförts. Montering av fågelskydd, reparation av dagvattenstammar samt grävning och upprustning av lekplatsen. Byte av stuprör och hängrännor, satt upp gångbrygga och skyddsräcken på taket.
2018/2019 - Byte av undercentral och byte av termostater för radiatorerna samt byte av stamventiler i källargången. Reparation och relining av avloppsstam i källaren åtgärdades. Tilläggsisolering av vind. Renovering av badrum/WC samt stamledningar och golvbrunnar åtgärdades i lägenhet 3 och 10.
2019/2020 - OVK-besiktning har utförts i fastigheten. Nya fönsterbleck till samtliga fönster mot Bergslagsgatan har åtgärdats. Nya dörrar till källarna samt målning och ny ytterbelysning med rörelsedetektorer till källargångar. Utvändig lackning av samtliga entrédörrar/partier. Avtalet med Telia avseende bredband/TV och IP-telefoni har omförhandlats.

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja

Ekonomi:

Enligt kontakt med ordförande i mars 2022 så kommer man höja avgiften något vid årsskiftet 2022/2023. Inga större renoveringar planerade.

I samband med överlåtelsen tar föreningen ut följande avgifter:
Överlåtelseavgift på 1208 kr, säljaren svarar för denna.
Pantsättningsavgift utgår med 483 kr och betalas av pantsättaren.

Lån, kr/kvm 792 kr

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av säljaren

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Allmänt om lägenheten

Till lägenheten finns ett källarförråd och ett matkällarförråd.

Omgivning

Allmänt om området:

I norra delen av staden finner vi kvarteret Beckershov som namngavs 1942 till minne av Abel Becker som kom att leda Drags yllefabriker under 1600-talet. Det var här ett stort antal av stadens industriarbetare bodde. Idag är det ett området blandat med både villakvarter och lägenheter.
Härifrån har du nära till grönområden som till exempel Folkparken och promenadstråk kring Motala Ström, men också till Himmelstalundsfältet med strövområden, idrottsplatser och friluftsbad. Promenera i Röda stans mysiga kvarter eller i Åbackarnas kuperade terräng. I Beckershov trivs både du som gillar att vara ute i naturen och du som vill kunna blicka ut över staden från ditt fönster.

Närservice:

I området finns matbutik, förskola, skola och vårdcentral.

Kommunikation:

Bra buss- och spårvagnsförbindelser. Med bil är du snabbt ute på E4:an.

Parkering:

Boendeparkering på gator via Norrköpings kommun.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.