Örebro, Mosås
Hellbyvägen 7C
1 995 000 kr
Avgift: 6 515 kr
Boarea: 117 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 5
Hiss: Nej
 

Nyproducerat bostadsrättsradhus med altan i västerläge!

24 MÅNADER AVGIFTSFRITT

Varmt välkomna till detta nyproducerade bostadsrättsradhus om 117 kvm. Huset fördelar sig över två plan där det nedre planet är den sociala delen med kök och vardagsrum. Vidare upp på plan två hittar du tre inbjudande sovrum samt ett trevligt allrum som enkelt går att göra om till ett sovrum. Det här välplanerade radhuset bjuder även på två badrum samt goda förvaringsutrymmen.

Hellbyvägen är en lugn och familjevänlig gata med förskola längst ner på gatan och lekpark ett stenkast från dörren. Några minuter bort har du Mariebergs köpcentrum där du finner all service du kan behöva så som mataffärer, butiker, apotek och restauranger.

Tomtens baksida är belägen i ett västerläge vilket erbjuder en fantastisk eftermiddags- och kvällssol. Här har du även ett rymligt förråd om ca 6kvm med plats för skidor, vinterdäck och trädgårdsredskap. På framsidan får du en grusad uppfart med gott om plats för två bilar.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Kontorschef Jesper Erkers
0736-22 28 96 jesper.erkers@croisette.se

Visningar.

Onsdag 5 April
17:00 - 18:00
Bokad visning! Anmäl dig till visningen via vår hemsida. Varmt välkommen!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Det första som möter dig i den här lägenheten är en praktisk hall med klinker på golvet. Här finns gott om plats att hänga av sig samt goda förvaringsmöjligheter i klädkammaren. Väggarna är vitmålade.

Badrum 1:

Stort och inbjudande badrum med vitt kakel på väggarna som går fint ihop med den gråa våtrumsmattan på golvet. I det här badrummet har du dusch, wc, handfat med vit kommod, spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin och plats för att installera torktumlare.

Kök:

Vitt smakfullt kök med inredning från IKEA. Laminatbänkskiva i naturlig grå färg tillsammans med vitt kakel på väggen ovanför arbetsbänken samt rostfri dubbel diskho. De rostfria vitvarorna består av kyl, frys, samt inbyggd varmluftsugn och micro i praktisk arbetshöjd. Integrerad diskmaskin och induktionshäll. Ovanför hällen sitter en köksfläkt som smälter in i köket. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Vardagsrum:

Trevligt vardagsrum med stora sociala ytor. Här finns plats att möblera med både soffa och matplats där vänner och familj kan umgås. Stora fönsterpartier mot baksidan ger ett fint ljusinsläpp i rummet. Här ligger parkett i ek och väggarna är vitmålade. I rummet finns även utgången till den generösa altanen i soligt läge. På altanen finns gott om utrymme att möblera med både loungegrupp och matplats efter egna önskemål och behov.

Sovrum 1:

Stort trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Här ligger parkett i ek på golvet och väggarna är vitmålade. Här har du tre generösa garderober, tacksamt med praktisk förvaringsmöjlighet i sovrummet.

Sovrum 2:

Trivsamt sovrum med plats för säng och förvaringsmöbler. Här ligger parkett i ek på golvet och väggarna är vitmålade. Här har du goda förvaringsmöjligheter i rummets garderob.

Sovrum 3:

Trevligt sovrum med plats för säng och förvaringsmöbler. Här ligger parkett i ek på golvet och väggarna är vitmålade. Här har du goda förvaringsmöjligheter i rummets garderob.

Badrum 2:

Stort och inbjudande badrum med vitt kakel på väggarna som går fint ihop med den gråa våtrumsmattan på golvet. I det här badrummet har du dusch, wc, handfat med vit kommod, spegelskåp samt handdukstork.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.