Växjö, Teleborg
Gösta Edströms väg 5C
1 895 000 kr
Avgift: 4 712 kr
inkl värme, bostadsrättstillägg och förråd. Kostnader för hushållsel, varm-och kallvatten tillkommer. Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån tillkommer för bredband 100/100 och kabel-tv.
Boarea: 81 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 6 av 7
Hiss: Ja Hiss från markplan finns.
Balkong: Ja
 

Sjönära etagevåning i perfekt skick

Välkommen till denna mycket stilrena etagevåning högst upp i huset. Inte nog med att detta är en häftig våning, här bor du dessutom mellan sjöarna med närhet till centrum, Linnéuniversitetet och fantastiska naturomgivningar. Lägenheten är fördelad i två plan med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns också en stor balkong om ca 16 kvm med fantastisk sjöutsikt. Badrummet är helkaklat och rymmer även tvättutrustning. En trappa oss ligger en övervåning med härlig rymd, som kan användas till spektakulärt sovrum eller kanske vardagsrum.

Välkommen att uppleva på plats!

Visningar.

Onsdag 7 December
12:00 - 13:00
Anmälan sker via bokningsknapp eller via telefon på 0723190102.
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Välkommen till denna härliga bostad på populära Välludden. I den rymliga hallen möts vi direkt av snygg ekparkett vilket sedan följer oss genom resten av bostaden. Till höger finner vi förvaring i de två garderoberna och till vänster finns ytterligare plats för avhängning.

Kök:

Vidare in bostaden finner vi det stilfulla, L-formade köket från HTH i vitt utförande med matchande kakel i vitt och grå arbetsbänk. Köket är i öppen planlösning med vardagsrummet. Här finns bra arbetsbelysning med spotlights både i tak och under överskåpen. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, ugn, spishäll, inbyggd mikrovågsugn samt kyl och frys i fullhöjd. Intill köket finns plats för placering av matbord.

Vardagsrum:

Vardagsrummet är ljust tack vare de stora fönsterpartierna. Väggarna är vita vilket gör det enkelt att matcha med just dina favoritfärger. Här finns goda möjligheter att möblera för härliga tv-kvällar.

Sovrum:

I anslutning till vardagsrummet ligger sovrummet som rymmer dubbelsäng och mer därtill. Utmed en vägg finns det gott om förvaring i flertalet garderober. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ekparkett.

Badum:

Bostadens badrum finner vi direkt till höger från hallen. Badrummet har grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna, och är utrustat med dusch bakom vikväggar i glas, wc, tvättställ med kommod, spegelskåp, golvvärme, spotlights samt tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Här finns också en arbetsbänk och skåpförvaring.

Sovrum/vardagsrum:

En trappa upp når vi etageplanet vilket kan nyttjas som extra allrum, sovrum eller hemmakontor. Det stora fönstret ger en fantastisk utsikt liksom förser rummet med härligt ljusinsläpp.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

39-81-1-88-2

Andel i årsavgift:

1.28433 %

Andel i förening:

1.28433 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

PELARSALEN 1

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2018

Fönster:

Isolerglas

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Från- och tilluftventilation med värmeåtervinning.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 52 kWh/m²/år
Energiklass: B
Utförd
Datum: 2021-01-04

Övriga Byggnader

Det finns vindsförråd och cykelförråd.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

1st

Elkostnad:

3 600 kr/år

VA:

2 680 kr/år

Försäkring:

1 500 kr/år

Total driftkostnad:

7 780 kr/år

Förening

Namn:

HSB Brf Pelarsalen

Organisationsnummer:

769632-3463

Allmänt om föreningen:

Brf Pelarsalen består av 89 stycken bostadsrätter, som började byggas 2017 och var inflyttningsklara 2018 och 2019. HSB Sydost bistår med ekonomisk förvaltning. Uppvärmning via fjärrvärme.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen har parkeringsplatser som går att hyra via separat kö för 400 kr/månad. Det finns 5 st laddplatser för elbilar som kostar 600kr/mån och därutöver betalar man elförbrukningen.

Bredband/TV:

Föreningen har kabeltv, bredband och IP-telefoni via fiber från Telia. Detta betalas av vardera bostadsrättsinnehavare med ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften.

Ekonomi:

Från den 1/1 2022 höjdes avgiften med 2%. Enligt ekonomisk plan planeras en årlig höjning om 2% men det finns inga vidare beslut fattade i dagsläget.

Överlåtelseavgift betalas av köparen med 1208 kr. Pantsättningsavgift betalas av köparen med 483 kr/pant.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Övernattningslägenhet finns i föreningen.

Omgivning

Allmänt om området:

Teleborg i södra delen av Växjö är en av de största stadsdelarna. Här finns blandade bostäder, både villor, hyresrätter och bostadsrätter. Trots närheten till centrum är det ett väldigt grönt och naturskönt område med tre sjöar som erbjuder både bad, skridskor och fiske.

På Teleborgs centrum finns pizzeria, Subway, frisör med mera. Du kan även åka till Välle broar där nybyggda Ica Kvantum och Apotek Hjärtat finns. Sedan tidigare finns här Willys, Puls och träning, Blomsterlandet och Max.

En trevlig utflykt som inte får missas är ett besök till det så kallade Ekotemplet, Växjös gamla vattentorn som på grund av sin utformning mest är känt för sin ekoeffekt. Att kasta en tung sten mot asfalten eller sjunga sin favoritsång under vattentornet kan liva upp vilken dag som helst! Även Teleborgs slott är värt att nämnas, byggt i slutet av 1800-talet. Vår egen riddarborg med tinnar och torn, idag finns här restaurang- och konferensverksamhet.

F-6:an kan du läsa på Ljungfälleskolan eller Furutåskolan. Går du i 7:an till 9:an så är det på Teleborg Centrum – TC, du spenderar dina skoldagar. Här finns också förberedelseklasser för nyanlända, och International Baccalaureate som är en internationell utbildning som finns över hela världen.

Här finns dessutom Linnéuniversitetet med tillhörande Campus.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.