Växjö, Hovshaga
Borggårdsvägen 57
2 195 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 6 083 kr
inkl värme, garage, bostadrättstillägg i hemförsäkring, förråd. Kostnad för vatten enligt förbrukning, kabel-tv (50kr), bredband (165kr) samt hemförsäkring tillkommer.
Boarea: 121 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 5
Våning: 1 av 2 Våning 1-2 av 2.
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Välplanerad 5 rok på härliga Hovshaga

Nu visar vi en mycket trevlig 5:a på familjevänlig gata med adress Borggårdsvägen 57. Precis i anslutning till grönyta med lekplats är detta det perfekta boendet för en barnfamilj. Bostaden fördelas över två plan, med kök, badrum, ett sovrum och ett vardagsrum med utgång till altan, trädäck och täppa på entréplan och en trappa upp finner vi ytterligare tre sovrum, en liten hall med klädkammare och garderobsförvaring samt ett större badrum med tvättmaskin. I anslutning till entrén finns en större stenlagd uteplats omgiven av häckar, samt ett stort lägenhetsförråd. Varmt välkomna på visning!

Visningar.

Lördag 3 Juni
13:30 - 14:30
Föranmälan krävs. Passar inte tiden? Ring 0723-060102 för att boka en egen tid.
Anmäl mig
Måndag 5 Juni
17:00 - 18:00
Föranmälan krävs. Passar inte tiden? Ring 0723-060102 för att boka en egen tid.
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Välkommen till denna trevliga 5:a på Borggårdsvägen 57. På härligt hörnläge välkomnar denna smarta tvårumslägenhet med uteplats på både fram och baksida. Båda uteplatserna kan enkelt stängas in med grindar vilket är perfekt för dig som vill ha koll på dina mindre barn. Precis utanför baksidans stenlagda uteplats finns en stor gemensam gräsmatta med lekplats. Innan vi når ytterdörren passerar vi lägenhetsförrådet som ligger praktiskt nära. Stig in i hallen och finn plats för avhängning direkt till vänster vid hatthylla och garderob.

Badrum 1:

Till höger når vi det första av två badrum. Detta renoverades för ca 5 år sedan. På väggar och golv finns våtrumsmatta i svarta och grå nyanser. Här finner vi dusch bakom vikväggar i glas, handdukstork, handfat med kommod, spegel med belysning samt wc.

Kök:

Till vänster ligger köket med plats för matbord vid fönster med utsikt mot framsidans stenlagda uteplats. Köket renoverades för ca två år sedan med köksinredning från IKEA. Fronterna går i grå färgsättning med beslag i guld. Här finns kyl och frys i fullhöjd, spishäll, köksfläkt, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin.

Vardagsrum:

Det stora vardagsrummet ser vi redan från hallen. Här får vi enkelt plats med både soffmöblemang för tv-tittande och ett matsalsbord för middagsbjudningar. På golvet ligger parkett och väggarna är ljusa och lättmatchade. Härifrån kan vi ta oss ut på husets altan som sedan övergår i trädäck. En liten täppa är fint omringad av häckar och en liten grind ut mot områdets gångbanor.

Sovrum:

I bostaden finns fyra stycken sovrum. På entréplanet ligger sovrummet i anslutning till vardagsrummet. Planlösningen har genom åren förändrats och mitt i rummet finns tecken på det genom att man kan se var väggen tidigare gick. Ett golvbyte skulle trolla bort det som minner om originaltiden. Här finns garderob och plats för både en stor säng och skrivbord.
Trappan från hallen leder oss upp till våning två där vi landar i en hall med två garderober. Hallen fungerar sedan som ett nav till resten av rummen. Det största sovrummet har gott om förvaring i garderober och två fönster. Här får vi plats med dubbelsäng och mer därtill. Ett stort sovrum till finns, med ungefär samma möjlighet för möblering. Det tredje är något mindre och passar utmärkt som barnrum eller kanske hemmakontor.

Badrum 2:

Det andra badrummet ligger på övre plan och har originalkakel frå, 1980 kvar på väggarna, och en våtrumsmatta på golvet. Här finns badkar, handfat med kommod, spegel med skåp, wc och en tvättmaskin. I föreningen finns också gemensam tvättstuga.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.