Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Växjö, Hov
Tingsvägen 8D
975 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 2 247 kr
inkl förråd, varm- och kallvatten/avlopp. Kostnad för värme, hushållsel, internet/tv och hemförsäkring tillkommer.
Boarea: 33 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 1.5
Våning: 2 av 2
Hiss: Nej Hiss finns ej.
 

Välplanerad och fin en- och en halva på lugn gata!

På våning två av två visar vi nu en ljus och fin 1.5:a med sovalkov och entrébalkong. Låg avgift, lugnt läge på återvändsgata och minimal insyn. Välkommen på visning!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Välkommen!:

Välkommen upp för trappan på Tingsvägen 8D och denna smarta en och en halva. Utanför ytterdörren finns en entrébalkong som delas med grannen. Här finns plats för caféset att avnjuta morgonkaffet vid. Det lugna läget på återvändsgata bakom Kungsmad är utmärkt och gör att lägenheten har minimalt med insyn.

Vardagsrum:

Vi stiger in genom dörren och kommer direkt in i det ljusa allrummet men en fondvägg som bryter av mot de i övrigt vita väggarna. 2018 genomgick lägenhetens väggar, tak och golv en renovering. På golvet ligger enstavsparkett från Kährs. Direkt till vänster finns förvaring i tre garderober samt ett städskåp. Hatthyllan är smart placerad mellan garderoberna, där det även finns ett skoskåp för ytterligare förvaring. Till höger finns plats för matbord vid fönstret eller mot väggen där det idag sitter en spegel. Längre in finns vardagsrumsdel med plats för soffa och tvmöbel.

Kök:

Köket är utrustat med vitvaror från 2018 bestående av varmluftsugn, induktionshäll, spisfläkt och kombinerad kyl och frys. Det finns också en bänkdiskmaskin installerad i skåpet under vasken från 2016. Här finns skåps- och lådförvaring både uppe och nere med vita luckor och rostfria beslag, som matchas med ljusgrått kakel. Sockeln i rostfritt blir en snygg detalj som matchar den rostfria ugnen och fläkten.

Sovalkov/halva:

Innanför köket ligger sovalkoven med gråmålade väggar. Här får vi plats för säng och ett litet sängbord, eller som nu en stor dubbelsäng. Tidigare fanns här en liten garderob, som numera står i förrådet.

Badrum:

Badrummet med ytskikt från byggåret är väl tilltaget med våtrumsmatta på golv och väggar i ljusa toner. Här finns dusch med ny blandare, wc, handfat med vit kommod och spegelskåp samt en tvättmaskin från Bosch.

Gemensamma utrymmen:

I sidobyggnaden finns dessutom en gemensam tvättstuga där det är mycket enkelt att få tvättid. I samma byggnad finns ett gallerförråd och plats att ställa in cykel.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.