Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Växjö, Centrum
Södra Järnvägsgatan 4S
1 895 000 kr
Avgift: 2 707 kr
inkl värme, bostadsrättstillägg i hemförsäkring.
Boarea: 47 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 4 av 5
Hiss: Ja Hiss från markplan.
 

Tvåa i nyskick mitt i city!

Varmt välkommen till Södra Järnvägsgatan 4S, en ljus och moderna 2:a med närhet till city. Trevlig planlösning skapar en härlig känsla med plats för socialt umgänge. Genomgående smakfulla materialval och med härligt ljusinsläpp. Loftgången utanför bostadens dörr ger plats för balkongmöbler där du kan sitta och blicka ut över innergården. Välkommen på visning.

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Välkommen till denna mycket trevliga och ljusa bostad. Entrén som möter oss har plats för avhängning till höger och golvet är belagt med ekparkett som sedan följer oss runt i bostaden liksom de vita väggarna.

Badrum:

Bostadens badrum finner vi till vänster från entrén vilket är i bra storlek med vitt kakel på väggarna och mörkgrått klinker på golvet. Här finns kombinerad tvätt- och torkmaskin (BOSCH) med praktisk bänk ovanför samt vägghängt skåp perfekt för förvaring. Duschen är placerad bakom vikväggar i glas, elektrisk handdukstork, kommod med förvaringslådor samt spegelskåp finns här också. Det insynsskyddad fönstret ger ett fint ljusinsläpp.

Sovrum:

Sovrummet är i perfekt storlek för att få plats med dubbelsäng och de två mindre fönstrerena är placerade högt upp vilket ger ljusinsläpp utan insyn. Här finns platsbyggda garderober.

Vardagsrum:

Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffa, tv möbel och matbord. Här finns tre stycken platsbyggda garderober där du även kan placera förvaringskorgar ovanpå.

Kök:

Köket finner vi bakom en praktiskt skjutdörr från vardagsrummet sett. Här finns plats för ett mindre köksbord eller varför inte placera en platsbyggd bardisk vid fönstret? Den maskinella utrustningen består av ugn, spishäll, mikrovågsugn samt diskmaskin, allt från BOSCH och i rostfritt utförande. Köksluckorna är vita och släta med diskreta handtag vilka har matchats snyggt med mörk bänkskiva i laminat och stänkskydd i vitt kakel.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.