Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Mörbylånga, Mörbylånga
Bruksgatan 1 (1101)
Boarea: 33.5 m2
areakälla: ekonomisk plan
Rum: 1
Våning: 2 av 3
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Drömvåningar med egen pool i trädgården och relaxavdelning en trappa ner!

Strax söder om Färjestaden får det gamla badpensionatet i mysiga Mörbylånga nytt liv. Hotellet kommer genomgripande att renoveras till lägenheter, både för året-runt boende men också för de som söker ett lättskött alternativ till fritidsfastighet med utmärkt läge på Öland!

I huset om tre våningar kan du välja mellan en utsikt över strandlinjen och Kalmarsund, eller uteplats med direkt access till trädgårdsmiljön med pool, boulebana och grillmöjligheter. Lite som på hotell – fast ett tryggt hem med standard given för nyproduktion med noga utvald inredningslinje. Parkeringsplatser och bra väder får man på köpet! I Mörbylånga bor du nära Färjestaden, kommunikationer mot fastlandet och Kalmar, samt strandremsor och natur som fascinerar.

En investering i Brf Badpensionatet kan också bli en riktigt bra affär då det medges möjlighet för att hyra ut delar av året och ett synnerligen fullgott alternativ till sommarhuset fast med mindre skötsel och större frihet.

Priserna startar från 545 000:- med attraktiva månadsavgifter och en sund belåningsgrad. Säljstarten planeras nu i sommar, anmäl dig eller ta kontakt med ansvarig mäklare för att vara med när startskottet går.

Drömmar om drömpensionatet, de kan bli verkliga här och nu!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Lisa Ivarsson
0733-92 74 26 lisa.ivarsson@croisette.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.