Visningar. Boka tid här
Karlshamn, Mörrum
Bygatan 6
495 000 kr
Avgift: 1 982 kr
Avgiften är exklusive hushållsel, hemförsäkring, brtillägg och bredband. Obligatoriskt tillägg om 200kr/mån för parkering. Hushållselen bekostas efter förbrukning.
Boarea: 24 m2
Rum: 2
Hiss: Ja
 

I det forna rökeriet alldeles vid flodbanken transformeras strax upp mot 16 unika bostadsrätter med industriell känsla och där det näst intill ”nappar” från den egna balkongen eller fönstret. Takhöjder att tala om med tunnvalvsformade innertak och inredningslinje som flirtar med industrialismen. Ett eget get-away du kanske nyttjar helt själv eller som du partiellt väljer att hyra ut i en god framtidsinvestering i bedårande Blekinge, Sveriges egen trädgård! Några få kilometer från havsbaden på Nabben och med förfriskande badplatser längs Mörrumsån. Allt inbäddat i lummig grönska och på smart pendelläge i de olika väderstrecken, endast 3 mil från Ronneby Flygplats och kusligt nära mysiga Karlshamn.

Platsen för Mörrum River är helt magisk vid den gamla bron, doft av mystik och minimalism i yteffektiva bostadsrätter att nyttja såsom ett weekend- och sommarnöje eller varför inte året runt? Du väljer – Vi säljer!

Ansvarig mäklare.

Nybyggt, Reg. fastighetsmäklare Louise Frykman
0708-23 09 56 louise.frykman@vaningen.se
Mörrum River
Bostadsrätter: 16st 1 - 3 rum
En god framtidsinvestering i bedårande Blekinge, Sveriges egen trädgård! I det forna rökeriet alldeles vid flodbanken transformeras strax upp mot 17 unika bostadsrätter med industriell känsla och där det näst intill ”nappar” från den egna balkongen eller fönstret. Takhöjder att tala om med tunnvalvsformade innertak och inredningslinje som flirtar med industrialismen. Några få kilometer från havsbaden på Nabben och med förfriskande badplatser längs Mörrumsån. Allt inbäddat i lummig grönska och på smart pendelläge i de olika väderstrecken, endast 3 mil från Ronneby Flygplats och kusligt nära mysiga Karlshamn. Platsen för Mörrum River är helt magisk vid den gamla bron, doft av mystik och minimalism i yteffektiva bostadsrätter att nyttja såsom ett weekend- och sommarnöje eller varför inte året runt? Du väljer – Vi säljer! Lägenheterna beräknas stå klara under kvartal fyra redan i år.

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

2

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

8

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Omgivning

Allmänt om området:

I Mörrum finns bland annat en ishall och en idrottsplats med gräs- och grusfotbollsplan, samt friidrottsbanor. På orten finns även ett bibliotek, en kyrka, samt grundskolor upp till och med högstadiet.

Närservice:

Mataffär och daglig service finns i byn.

Kommunikation:

Mörrum ligger bra till både via tåg och bil. Både Öresundstågen och Pågatågen gör uppehåll vid Mörrums station.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.