Anmäl intresse
Malga, Torremolinos
Torremolinos
298 000 EUR
Referensnummer: DABA09582
Boarea: 107 m2
Rum: 4
 

Underbar lägenhet i Torremolinos

Detta är ett bostadskomplex med underbar arkitektur som består av 43 stycken lägenheter med 2-,3- och 4 sovrum. Den unika designen vid fönstrena är en återspegling av de ursprungliga träluckorna, som ger lägenheterna effektivt solskydd samt optimal ljudisolering. En intelligent, hållbar lösning i linje med dagens behov.

De gemensamma utrymmena, fyllda med vacker vegetation från området, avrundas med en pool där du kan svalka dig under årets varma månader. De 43 bostäderna är rymliga och ljusa och alla har garage, och en yttre terrass med utsikt. Något som skiljer detta komplex ifrån andra liknande är utformningen av dess terrasser. Alla är förskjutna och exponerade, på ett sätt som ger utrymme samtidigt som det ger intryck av integritet tack vare den stora pergolan med plats för blommor och växter.

I denna nyproduktion kommer du att njuta av ett nytt sätt att leva. Inte minst är det är en smart investering i en av Costa del Sols kommuner med stor tillväxtpotential.

Ansvarig mäklare.

Franchise owner & Real estate agent Daniel Barrdahl
+46 709 201 205 daniel.barrdahl@vaningen.se

Intresseanmälan.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

4

Varav sovrum:

3

Antal badrum:

3

Exteriört

Terrass:

Ja

Terrassyta:

10 m²

Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.