Anmäl intresse
Málaga, Mijas
Mijas Costa
570 000 EUR
Referensnummer: DABA09598
Boarea: 169 m2
Rum: 4
Pool: Ja
 

Nyproduktion med innovativ och modern design med vacker omgivning.

Var och en av de 80 lägenheterna strävar efter att ge en perfekt blandning av design och komfort. Gemensamma utrymmen och rymliga gemensamma utrymmen har utformats för att få ut det mesta av gott om naturligt ljus och för att erbjuda en exceptionellt attraktiv produkt som är svår att matcha.
Rymliga vardagsrum har designats med stor uppmärksamhet på detaljer. Fotofönster, golvplattor i keramik och husets orientering möjliggör maximal användning av naturligt ljus när som helst på dygnet. För att inte tala om magnifika terrasser där du kan njuta av fantastiska solnedgångar.
Kök har designats som en integrerad del av vardagsrummet för att skapa ett ljust och rymligt vardagsrum för hela dagen. Specifikationerna återspeglar den kvalitet du kan förvänta dig av ett sådant högkvalitativt projekt, med bänkskivor i kvarts, inbyggda apparater och integrerade LED-lampor för att ge värme och sofistikering. I badrummen återspeglar elegansen hos keramikplattor i stort format vårt övergripande engagemang för kvalitet och design.
Förutom de anlagda trädgårdarna, fritidsområdena och den gemensamma utomhuspoolen på komplexet, har du också enkel tillgång till den exklusiva intilliggande sport- och fritidscenter med paddelbanor, spa, gym mm.
Allt detta samtidigt som man aldrig glömmer funktionalitet, låg energiförbrukning och specifikationer som uppfyller kriterierna som är en integrerad del av denna utveckling: hållbarhet, praktiska egenskaper och komfort.

Ansvarig mäklare.

Franchise owner & Real estate agent Daniel Barrdahl
+46 709 201 205 daniel.barrdahl@croisette.se

Intresseanmälan.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

4

Varav sovrum:

3

Antal badrum:

2

Exteriört

Pool:

Ja

Beskrivning av pool:

Community

Terrass:

Ja

Terrassyta:

15 m²

Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.