Anmäl intresse
Málaga, Mijas
La Cala Golf
830 000 EUR
Referensnummer: DABA09595
Boarea: 412 m2
Tomtarea: 815 m2
Rum: 5
Pool: Ja
 

Denna unika villa i La Cala Golf

Modern fristående villa med 3 våningar belägen i en golfbana i frontlinjen, omgiven av natur och erbjuder fantastisk panoramautsikt över golfen och bergen.

Med en distinkt modern designstil, erbjuder denna nyckelfärdiga villa områden med öppen planlösning som styrs av det naturliga ljuset som strömmar in genom fönster i full storlek och skapar en blandning av interiör och exteriör. Redo att njuta av en sann medelhavslivsstil!

Denna unika villa ligger i La Cala Golf, omgiven av de bästa golfbanorna i Europa och bara 7 minuter med bil från La Cala de Mijas där du kan hitta restauranger, stormarknader, banker och naturligtvis de underbara sandstränderna i detta område.

La Golf Resort ligger bara 800 m gångavstånd, där hittar du tre mästerskapsbanor, designade av den världsberömda arkitekten Cabell B. Robinson, ger en spännande utmaning medan vårt fyrstjärniga hotell med 107 rum är det perfekta stället att bo mellan varven. Spaniens ledande Hydrotherapy Health Spa, fyra restauranger och flera barer kompletterar La Cala-upplevelsen.

Bra investering för de familjer som letar efter sitt drömhus i ett lugnt område, omgivet av natur och bara 7 minuter från alla typer av bekvämligheter.

Ansvarig mäklare.

Franchise owner & Real estate agent Daniel Barrdahl
+46 709 201 205 daniel.barrdahl@croisette.se

Intresseanmälan.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

5

Varav sovrum:

4

Antal badrum:

5

Exteriört

Pool:

Ja

Beskrivning av pool:

privat

Terrass:

Ja

Terrassyta:

132 m²

Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.