Anmäl intresse
Màlaga, Mijas
La Cala de Mijas
352 000 EUR
Referensnummer: DABA09752
Boarea: 127 m2
Rum: 3
Pool: Ja
 

Fantastisk nybyggnation med enorma terrasser och oslagbar utsikt.

Livet tar ett sällsynt sken för ägare av en exklusiv lägenhet i denna fantastiska nyproduktionen. Detta lyxiga lägenhetskomplex erbjuder en livsstil som drömmar är gjorda av – ett lyxigt boende med enorma terrasser med oslagbar utsikt, en förstklassig golfbana mindre än tre minuters promenad bort och bekvämligheter som anstår en femstjärnig resort.
Alla lägenheter har högkvalitativa material genomgående, med fullt utrustade kök med Bosch-apparater medan badrummen har Hansgrohe kranar och infällda toalettcisterner.
De upphöjda marklägenheterna på bottenvåningen drar nytta av vidsträckta terrasser, en jacuzzi och vissa har egen trädgård, medan lägenheterna på första och andra våningen har vidsträckta terrasser med spektakulär utsikt.
Takvåningarna med två sovrum erbjuder möjligheten att verkligen leva Costa del Sol inomhus/utomhus livsstil, med vardagsrummets eleganta överdimensionerade keramiska plattor med fönster från golv till tak som leder till stora terrasser, med en egen jacuzzi för att koppla av och ha kul med vänner och familj. Eller ta dig till den omfattande takterrassen för att njuta av utsikten och få ut det mesta av den privilegierade livsstilen som denna fantastiska nyproduktionen erbjuder.
Med en elegant, modern design ligger detta exklusiva lägenhetskomplex i ett säkert, gated community som har noggrant orienterats för att maximera de fantastiska vyerna som detta befallande läge erbjuder.
Ögat rör sig naturligt från sjön på den smaragdgröna golfbanan, vars fairways löper från komplexets nedre omkrets, över den andalusiska landsbygden till den livliga staden La Cala de Mijas

Ansvarig mäklare.

Franchise owner & Real estate agent Daniel Barrdahl
+46 709 201 205 daniel.barrdahl@croisette.se

Intresseanmälan.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

3

Varav sovrum:

2

Antal badrum:

2

Exteriört

Pool:

Ja

Beskrivning av pool:

community

Terrass:

Ja

Terrassyta:

38 m²

Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.