Anmäl intresse
Málaga, Marbella
Cabopino, Marbella
499 000 EUR
Referensnummer: DABA09604
Boarea: 110 m2
Rum: 3
Pool: Ja
 

Utsökt nyproduktion i Cabopino

Denna nyproduktion har utformats för att erbjuda dig all lyxen av en resort i ditt eget hem. Både i de gemensamma utrymmena och inredningen i var och en av bostäderna går design och komfort hand i hand för att skapa en mycket attraktiv produkt som inte kan likställas med något annat i området.
Skräddarsydda hem med rymliga, vackert orienterade rum; golvplattor i keramik, breda fönster i både sovrum och vardagsrum som låter naturligt ljus flöda in när som helst på dygnet och öppnar mot magnifika terrasser där du kan njuta av dina mest avkopplande stunder.
Gemensamma anlagda trädgårdar och en utomhuspool där du kan njuta av lugnet i området, plus ett gym och en inomhuspool för fullständig vård av kropp och själ. Dessutom drar faciliteter med dess syd-sydvästliga full nytta av det naturliga ljuset och ger en imponerande utsikt över havet.
Komplexets gemensamma utrymmen har utformats och utformats med tanke på engagemang för hållbarhet, med ett brett utbud av funktioner och med faciliteter av högsta kvalitet.

Ansvarig mäklare.

Franchise owner & Real estate agent Daniel Barrdahl
+46 709 201 205 daniel.barrdahl@vaningen.se

Intresseanmälan.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

3

Varav sovrum:

2

Antal badrum:

2

Exteriört

Pool:

Ja

Beskrivning av pool:

community

Terrass:

Ja

Terrassyta:

25 m²

Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.