Anmäl intresse
Malaga, Marbella
Nueva Andalucia
4 250 000 EUR
Referensnummer: DABA09471
Boarea: 531 m2
Tomtarea: 1200 m2
Rum: 6
 

En utsökt andalusisk influerad villa inbäddad i hjärtat av Golf Valley. Förbättrad med vackra moderna interiörer och frodiga exteriörer, erbjuder villan dig en hög levnadsstandard, designad för att få ut det mesta av Marbellas fantastiska klimat. Denna villa välkomnar dig till ett ljust vardagsrum med öppen planlösning med ett magnifikt sadeltak med träbjälkar, som bibehåller sin ursprungliga medelhavsarkitektur. Snygga och sofistikerade neutrala interiörer skapar en inbjudande atmosfär.
Vardagsrummet smälter enkelt samman med det moderna köket och matsalen, designad med naturliga element och komplett med high-end Miele-apparater. Utelivet är en underhållares dröm, komplett med vidsträckta terrasser, flera utrymmen för avkoppling, utomhuspentry, en fridfull tropisk trädgård och en stor pool, allt med utsikt över golfbanan i Las Brisas. Perfekt fördelat för att erbjuda magnifika sovrum till alla gäster, med fridfull utsikt över den omgivande grönskan.
Med totalt 5 sovrum, vart och ett har stora proportioner och en raffinerad design. Det stora sovrummet är generöst, chict och bekvämt, med ett magnifikt badrum en-suite och en klädkammare. Källarvåningen erbjuder ytterligare exklusiva funktioner, såsom en vinbodega, ett spelområde med en integrerad bar, ett inomhusgym komplett med SPA och ett extraordinärt biografrum. Denna villa är verkligen en exceptionell pärla av en egendom i Nueva Andalucia, med en rad exklusiva bekvämligheter i närheten.

Ansvarig mäklare.

Franchise owner & Real estate agent Daniel Barrdahl
+46 709 201 205 daniel.barrdahl@croisette.se

Intresseanmälan.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

6

Varav sovrum:

5

Antal badrum:

6

Exteriört

Terrass:

Ja

Terrassyta:

101 m²

Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.