Anmäl intresse
Málaga, Fuengirola
Higuerón, Fuengirola
393 000 EUR
Referensnummer: DABA09750
Boarea: 109 m2
Rum: 3
Pool: Ja
 

Nybyggda lägenheter med 2 och 3 sovrum i El Higueron!

Nyproduktion som ligger i det privilegierade området El Higuerón, i Fuengirola. Ett utmärkt läge: bara 350 meter från stranden El Carvajal; mycket nära till ett brett utbud av tjänster och fritidsaktiviteter, och bara 20 minuter från Malaga flygplats.
Anläggningen har totalt 60 bostäder med havsutsikt, sydvästläge, och med olika alternativ att välja mellan. Lägenheter med: 2 sovrum och 2 badrum; lägenheter med 3 sovrum och 2 badrum; och lägenheter med 3 sovrum och 3 badrum.
Alla med två parkeringsplatser och förråd ingår i priset. Komplexets otroliga gemensamma område kommer att förvåna dig, tack vare dess mer än 8 000 kvadratmeter som inkluderar: uppvärmd pool för vuxna, barnpool, uppvärmd jacuzzi, fullt utrustat gym, co-working rum, gemensamt Wi-Fi, 127 kvadratmeter visningstorg och anlagda ytor med invändiga stigar, och solpaneler som ska bidra till hållbarhet och minska samhällets elförbrukning.

Komplexet är format av havet; havet som du tror att du kan röra från din terrass. Bostadsområdet har totalt 3 kvarter i olika höjder, vilket gör att du kan njuta av fantastisk utsikt över havet och bergen. En av fastigheternas främsta fördelar är en känsla av rymlighet och ljus, tack vare deras sydvästliga riktning, samt de stora terrasserna och fönstren. Dessutom har alla lägenheter dubbel ventilation både på huvudfasaden och på baksidan.

Ansvarig mäklare.

Franchise owner & Real estate agent Daniel Barrdahl
+46 709 201 205 daniel.barrdahl@croisette.se

Intresseanmälan.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

3

Varav sovrum:

2

Antal badrum:

2

Exteriört

Pool:

Ja

Beskrivning av pool:

community

Terrass:

Ja

Terrassyta:

29 m²

Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.